belengaz23 topuklukadin ama hepsi aynı nasıl bulayım sen nasıl bulurdun önce senden dinleyelim bende biraz düşüneyim bu arada 😅
topuklukadin belengaz23 ben boşalma süresinden sonuşta orda yazıyor ve iri olmaması ve orta halinden birde ben var ondan
rouge_ topuklukadin iri olmaması ve orta halinden Şimdi böyle ve burdaki bütün kadınlara eşlerimizin şeyini mi tarif edicez yani
altuncahatun topuklukadin Neden büllük karşılaştırılması yapılsın yahu, bence de erkekler de eşinizin pıtiğini nasıl tanırsınız dese iğrenç olurdu bu da öyle olmuş 🥴 Benim gibi değişik fantezisi olan yoksa beğensin yoksa beni mi tekim 🤔
kralice_hatun kralice_hatun ben şahsen asla istemezdim bel altı muhabbetlerin konuşulduğu bir yerde olmasını 😂 çünkü beyinleri yerine şeyini kullanıyor onlar, biz ne güzel her yöne çalışıyor kafamız
kurabiyevarsimitvar kralice_hatun gerçekten ben cinsellik konuşurken azmıyorum ama çoğu erkek cinsiyeti azıyordur eminim.
TombulHatun topuklukadin ben tanıyamam ya 100 erkekten en az %80inin boşalma süresi aşağı yukarı aynıdır birde durduk yere niye 100 şey elleyeyim 😂😂 teninin kokusundan tanınabilir belki
rouge_ TombulHatun postu sabitlemene koptum dkdkdkd sabah sabah dkdk allah seni de güldürsün tombulum ya 😂😂
kurabiyevarsimitvar topuklukadin Başlığı ve postu okuyunca sesli kahkaha attım üzgünüm PWXMRKQĞXLWÖQŞXLWÖQÇDĞWL
kurabiyevarsimitvar kralice_hatun Ay buna da kahkaha attım nerden aklınıza geliyor böyle şeyler PWMXEÖQĞXLWÖQĞDĞQŞQL
kralice_hatun kurabiyevarsimitvar beyinleri farklı bunların hatta kadının topuğuna bile bakıp azabiliyorlarmış diye duymuştum 😂