kralice_hatun kralice_hatun ben şahsen asla istemezdim bel altı muhabbetlerin konuşulduğu bir yerde olmasını 😂 çünkü beyinleri yerine şeyini kullanıyor onlar, biz ne güzel her yöne çalışıyor kafamız
kurabiyevarsimitvar kralice_hatun gerçekten ben cinsellik konuşurken azmıyorum ama çoğu erkek cinsiyeti azıyordur eminim.
TombulHatun topuklukadin ben tanıyamam ya 100 erkekten en az %80inin boşalma süresi aşağı yukarı aynıdır birde durduk yere niye 100 şey elleyeyim 😂😂 teninin kokusundan tanınabilir belki
rouge_ TombulHatun postu sabitlemene koptum dkdkdkd sabah sabah dkdk allah seni de güldürsün tombulum ya 😂😂
kurabiyevarsimitvar topuklukadin Başlığı ve postu okuyunca sesli kahkaha attım üzgünüm PWXMRKQĞXLWÖQŞXLWÖQÇDĞWL
kurabiyevarsimitvar kralice_hatun Ay buna da kahkaha attım nerden aklınıza geliyor böyle şeyler PWMXEÖQĞXLWÖQĞDĞQŞQL
kralice_hatun kurabiyevarsimitvar beyinleri farklı bunların hatta kadının topuğuna bile bakıp azabiliyorlarmış diye duymuştum 😂
suhaaa topuklukadin kalkmış hali olursa 100 tame erkeğinkini görmek ürkünç olur kalkmamış hali olursa da komik olur hahahaj