gullum turuncukadin Valla o iş yogunluga bakmaz istedimi yapar her türlü tabi bizde yapmalıyız elimizden geleni erkeği yükseltmek gerekli
mlkasya gullum ay demi ya bende öyle düşünüyorum ama diyoki çok istiyorum herşeyi yapmak ama pilim bitiyor diyor anlamıyorum 🥺🫣
zehirlisarmasik mlkasya sen yaklaş bacim yapmadığın değişik biseyler yap daha açık saçık giyimini,git gel elle biraz oda etkilenir illa ki geçici bi dönem sonuçta arada yorgunluktan olabilir öyle yani normal
mlkasya zehirlisarmasik yapıyorum ama bazen gerçekten çocukla uğraşacağım diye günün sonunda zombi gibi oluyorum. Arada olan birşey değil ki 3 4 yıldır var. Daha da fazlalaştı son bir senedir.
zehirlisarmasik mlkasya sorun bu kadar süredir devam ediyorsa eşinle ciddi ciddi konus o zaman şu çift terapileri falan var beraber aşmaya çalışsanız sorunu daha iyi olur ama onunda bunu bir sorun olarak kabul etmesi lazım tabi önce
mlkasya zehirlisarmasik erkek olunca malum hiç birşeyi kabul ettiremiyorsun bu konuda. Konuyu açtığımda çok istiyorum diyor ama adam resmen ayakta uyuyor😁