yaren11 turuncukadin ağzına ederim güzelce, yani bana saygısızlık gibi geliyor mahvolurdum ya empati yapıyorum da eşimi kıskanırım çünkü bunu yaparsa gözümden düşer ona karşı da bagırır çağırırım ne Yapabiliriz kş başka tabi bu benim yapacağım sey😀
turuncukadin yaren11 bunları yaptım😂😂 ama işte mesela beni arzulaması vs inandırıcı gelmiyor artık bunu nasıl aşarım bilmiyorum. Daha fazla bir şey yapmak da içimden gelmiyor. Adamı takmıyor muyum neyim artık anlamadım ya
yaren11 turuncukadin bence takmıyosundur içinden bişey gelmiyorsa, konuş bir güzelce belki daha yapmsz 😀
turuncukadin yaren11 konuştum zaten bir daha olmayacak vs dedi de insanın güvenesi de gelmiyor ne bileyim ben
yaren11 turuncukadin tabiki o kadar haklısın ki ama ne desem ne akıl versem ben bilemedm umarım daha yaşamazsın
aysglhale kurabiyevarsimitvar puhahahaha boşandık bile de sen ayrı trende ben ayrı gardaaaaa hahahahaha😀
turuncukadin kurabiyevarsimitvar off hemen boşasa mıydım gerçekten ya😂 bu zor bir şey böyle bir durumda. Ben daha spesifik cevap arıyorum
kurabiyevarsimitvar turuncukadin İnşallah hiçbir kadının başına gelmez ama başıma gelse asla empati yapamazdım o an ne hissediyorsam öyle tepki verirdim.
turuncukadin kurabiyevarsimitvar inşallah. Ben de empati yapamadım zaten tepki verdim ama hala aklımda kalmış baksana daha sert mi tepki vermeliydim bilmiyorum
kurabiyevarsimitvar turuncukadin ben sert tepki verirdim tabii ki bence bu aldatmadır illa ten tene değmelerine gerek yok
turuncukadin kurabiyevarsimitvar ben zaten ten tene değmek tek aldatmadır demiyorum ama bu şekilde bir duruma da net aldatma hemen boşanmak gerekir de diyemem. En azından alışkanlık olmadığı sürece alışkanlık olduğunu fark edersem doğru diyorsun