kurabiyevarsimitvar Eucleas Bacım ya sen fazla saf ve umursamazsın ya da eşin narsist ve manipüle edebilen bir şahıs başka açıklaması yok bu seviyenin. :)
Eucleas kurabiyevarsimitvar bacım benim 20 sene önce boşadığım bir yiğidim vardı hala ona aşığım 😂hayatın gerçekleriyle yüzleşin yada yüzleşmeyin siz bilirsiniz
kurabiyevarsimitvar Eucleas birçok kişinin hayatında bunlara yer yok. Kırmızı çizgilerimiz ve inandığımız değerler var. Mağaramızda mutluyuz size iyi eğlenceler. :D
Eucleas kurabiyevarsimitvar bebeğim arkana genellemeyi alınca doğruyu görmüş olmuyorsun.sen mağaraları karıştırma da başka ihsan istemez . Kim neyi öne çıkartıyorsa onda o yoktur hayat görüşüm böyledir kişisel algılama kusura da bakma 😂by
turuncukadin Eucleas ya elbette dediğin gibi de olabilir ama tek video izleyip gecseydi ben de aynı şeyi düşünürdüm belki. Ama aynı hesabın birkaç videosunu izlemesi bana ters geliyor açıkçası. Resmen kadını beğenmiş ve bakmış başka açıklaması yok ki
Eucleas turuncukadin başkası değil aşkım çoğul😂 O yiğidime tabiki aşığım ilk göz ağrım o benim çocukların babası ,gençtik götümüz kalkmıştı boşadık sonradan anladık kıymeti😂 boşuna yazmıyoruz burda kızlar aklınızı başınıza alın hepsi aynı diye😂
Eucleas turuncukadin 20-25 prime 25-30 tam zamanı 30-40 hormonlar tavan 40> aman erkeği de batsın kadını da çiçek suluyayım😂