aysglhale Ananasss ikiiiiiiii haftaaaa mııı çok uzun süre bnm koca da 7 24 çalışır ağır işide üstümden de inmez hergün
turuncukadin aysglhale üf sen de bi bitmedin abla ya😂😂 valla takdir ediyorum ama gördükçe insanın canı sıkılıyor haberin olsun. Bizim adamlar da böyle çıktı yani napalım diye soruyoruz sen kendi kocanı söylüyorsun ya
turuncukadin Ananasss bende aynı durumdayım uzun zamandır. Bana gelince çok yorgun ve uykusu var artık kavga etmeyi de bıraktım ben de istemiyorum. İnsan eşiyle öpüşmez mi onu bile yapmıyoruz uzuuuun zamandır. Ne yapacağımı şaşırdım
turuncukadin aysglhale ya diyorum ya vallahi takdir ediyorum biraz taktik versen kocanı övmek yerine bizim de işimize gelir hani😂😂 ha yok ben bir şey yapmıyorum benim adam kendinden böyle diyorsan da lütfen artık böyle sinirimizin bozulduğunu bile bile yazma ya hakka giriyorsun bacım😂😂
yaren11 Ananasss özler normalde ama bizim kocalar öküz hatta önde gideni, sende sana yanasınca az yüz verme değere bin
yaren11 Ananasss ayyy sende benim gibisin hahaha benim eşimde bana yanaşmaz yanasmaz ama gece uykusunda yanaştığı an hemen bende devam ettiriyorum, yada aksam goruselim dediğinde felsn yok diyemiyorum az yok desek belki kıymetleniriz de nerdeeee😆
gullum turuncukadin İllaki herkezin vardır bi tattiği ama benim ki oral canım isterse ellerim alırım agzıma zaten o zaman dim dik 😋
aysglhale turuncukadin kızlar taktik maktik yok tak tak tak vurup geçeceniz ahhhaha bnm koca kendiliğinden öle bayıyor arada vermiyorum ama dayanamıyorum bide ilişki sırasında yüzümü saçımı seviyor ondan 😀
turuncukadin Ananasss benim durum biraz daha kötü sanki 😂😂 en azından 9 yıl olsaydı belki kendimi avuturdum ama yok
turuncukadin Ananasss napiyim artık elimde değil😂😂 senin dedigin gibi adam yanaşınca da yok diyemiyorum karşı gelemiyorum ki o durumdayım artık. Ne yapacağımı şaşırdım ya
Ananasss Şimdi çocuğu uyutuyor ve eminim uyuyup gidip yatar hemen bende dizi izliyorum yanıma bile gelme
turuncukadin Ananasss benimki de evde yok güya dün bir şeyler yapacaktık uykusu geldi bugün de evde yok bakalım ne olacak
Ananasss turuncukadin yok aşkm çoğu zaman aynıydı farketmiyor yani bide bana diyor ki beni senin içindeki hayvanla baş edemem
turuncukadin Ananasss işte hep uykusu var 1 ay oldu galiba birlikte olmayalı. Benimki de hep böyleydi biliyor musun ilk başlarda çok takmıyordum sanırım ama bu süre uzadıkça takmaya başladım. İçimdeki hayvan sadece sana böyle desen de anlamaz eminim. Bunlara fazla geliyoruz bence