gullum turuncukadin Koca dan da önce kendin için yapacaksın ben dısarda giymem tanga ama evde sürekli giymeye calısırım kısa sort veya dar elbise giymeyi özen gösteririm dar esofman giyerim tanga gözüksn diye kocamımda hosuna gider
Ananasss gullum ben heryerde istediğimi giyerim çokta güzel görünen bir kadınım hatta bunun için bir cincik kilmla tüp mide oldum ama yok olmayınca olmuyor
gullum Ananasss Valla sen basla kocana seyine dokun arada sürtün acıkca söyle agzıma alayım de istiyorum de erkekler cok sever bunu hele benimki hastası Ama bırakma kendini
gullum Ananasss Tamam iste erteleme git dusa veya neresi musaitse illa bosalcan die bişey yok seni bilmiyorum ama bazıları hemen bosalmaz die duymustum en azından zevklen sulandır oranı
Ananasss gullum ya ben kendim yaparsam 1dk sürer ama sexte 15dk bile süriyor bazemde pas oluyor hatta çoğu zaman
Ananasss gullum elimle 5dk değil aşkm 1 dk max çünkü bizim sorunımız boşalmak değil tahrik olmak, biz tahrikmedilmiyoruz
Ananasss gullum ya ben kalkmış yada benim kaldırdığım şeyş istemiyorum baya deli gibi beni istesin ölsün istiyorum