kurabiyevarsimitvar Biyiklim Aslında insanlara anlattığımda “ay ne güzel işte bilmem neyin doğumu daha kötüydü seninkinden” diyorlar fakat hayatımda ilk defa doğurmuşum ve doğum fobim var o yüzden fazla etkilendim 🫠
Biyiklim kurabiyevarsimitvar çok uzun sürmüşse olabilir travma kalmış, benim de 3 haftam kaldı bende korkuyorum sancıyı bildiğim için, ilk doğum da korku falan yoktu çünkü acısını bilmiyordum,şimdi bildiğim için korku çok var,
kurabiyevarsimitvar Biyiklim Ay bunu hamileyken çok duyardım 2. Doğumda daha çok korkarsın çünkü başına ne geleceğini biliyorsun diye🫠 Allah yardımcın olsun şıp diye sağlıkla doğurursun inşallah.🌸
ctuugba Biyiklim canım hiç korkma ikinci doğum hem daha hızlı ilerliyor hem de dikiş ya olmuyor ya da çok az oluyor çoğunluk bu şekil de benim de öyle oldu epiduralin bile etkisi başlayamadan ben doğurdum 🌸inşallah senin doğumun da su gibi geçsin
Biyiklim kurabiyevarsimitvar evet başımıza ne geleceğini bile bile gene doğuruyoruz😂,amin inşallah teşekkür ederim ❤️
aslanmom bestmomy sis güzellikle o kadar yaklaşmışsınız kırıcı olmuş yaptığı ne olursa olsun aileler için birbirinin huzuru bozmaya gerek yok sonuçta adım atmışsınız artık ona kalmış
Biyiklim ctuugba ay inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ediyorum 😊❤️,merak ettiğim bir şey var acaba arada 4_5 yıl olsa da dediğiniz gibi olur mu gene
bestmomy kurabiyevarsimitvar önceden bu kadar değildi ama libidosu çok da yüksekti diyemem evet prenses oldu benm eşim önceliği iş her zaman
kurabiyevarsimitvar bestmomy işi çok dertlenip stresleniyorsa olabilir hele de taktığı bir borcu varsa baya mental çöküş yaşayabiliyorlar