Siyahbeyaz_ benim bir arkadaşım anlatmıştı. Üni için ev tuttu bir arkadaşıyla. Bunların evli 35 40 yaşlarında bir komşusu varmış. Kadın ilk aylar çok iyiymiş sürekli yemek göndermeler çaya davet etmeler falan derken baya samimi olmuş. Derken numarasını almış ve git gide mesajlaşmanın şekli değişmiş, konuşmalarda öpücükler, keşke senin kocan olsaydımlar , harika göğsün götün vardırlar filan girmiş. Tabi kız şakayla “ abla ne diyorsun gibi cevaplar veriyormuş. (Bu arada arkadaşımında sevgilisi var ara onunla elleşmeler oluyormuş girmesede sevişiyorlarmış) Neyse kadın bir gün bunları yemeğe davet etmiş eşim nöbette kız gecesi yapalım demiş. Beraber yemiş içmişler ev arkadaşı erken kalkmış ders çalışmam lazım diye bizimki kahve içeyim geleyim demiş. Film açmışlar kahve içerken kıza masaj yapmayı teklif etmiş oda kabul etmiş. İlkte herşey normaldi diyor sonra elleri göğsüne bacaklarına poposuna falan dokunmaya başlamış. Arkadaşım abla dur huylanıyorum filan demiş oda dur güzelim sadece keyfini çıkar gibi şeyler demiş. Bacak arasına getirmiş elini arkadaşım kaskatı kesildim hiç bir şey yapamadım ama bir yandanda hoşuma gidiyordu durduramadım diyor. En son boynunu dudaklarını öpmüş ve pantolonunu çıkarmak isteyince izin vermemiş ve kaçar gibi çıkmış ordan .