Ayyy kızlar asıl bombayı unuttum durun geldim😂
Üniversite 1.sınıftayız yurtta ki arkadaşım anlatıyor sınıflarında bir kız yaz tatilinde birisiyle sevgili oluyor instagram üzerinden okul da açılınca sevgilisinin yaşadığı şehre gidiyor ama bizim bulunduğumuz yere 12 saat uzaklıkta bir yer neyse gidiyor kız gittiğinde bakire
Oğlan 7/24 kızı beceriyormum hem önden hem arkadan kız ağlıyormuş artık yapma yeter diyormuş çünkü oranın iyileşmesi varya hani yok dinlenmiyormuş bi de ne kullandıysa asla inmiyorsa enerjisi bitmiyormuş sabahtan akşama kadar yapıyorlarmış akşam da uyutmuyormuş kalk diyormuş kızın canına tak etmiş istemiyorum demiş bu sefer kızı gecenin bir yarısı evden atmış kız parkta yatmış ertesi gün de çıkıp kendi okuduğu şehre gelmiş
Sonra kız patlamaya patladı ya artık😂 yaşadığımız şehirde ki zengin adamlarla sevgili oluyordu üniversite öğrencilerinden uzak duruyordu 😂 çok iyi hatırlıyorum baya zengin bi adamla sevgiliydi adam bunun altına araba bile çekmişti orijinal kürkler sabahtan akşama kadar kız gezmelerdeydi istisnasız her gün kahvaltı dışarda akşam yemeği dışarda gece kulüplere gidiyor adam ev de açmıştı
Her gün kuaföre gidiyordu saç makyaj Manikür pedikür hiç eksik olmuyordu Story atıyordu bende Ordan görüyordum 😂😂😂
Sonra noldu bilmiyorum ama