sanslikralice sonra yine bu kız arkadaşım başka birisiyle birlikte oluyor adam bekar ama hep eski sevgilileri dul 🤣 neyse bana anormal gelmişti o zaman bekarım o an ki aklımla bile idrak etmişim neyse dedim hani bana normal gelmedi arkadaşım diyor ki kanka kaderrrr😂 aynen kanka kader tabi canım
Neyse oğlan galericiydi akşamları galeriye gidiyordu orda fikfik yapıyorlardı bu işte nasılım mı ne demiş oğlan demiş ki m değil mi hepsi aynı 🤣
Bi de bu oğlanla o yaşadığımız şehir de açık havalı manzaralı bir yer vardı oraya gidiyorlarmış oğlan bunu ilk aldığında bu altına siyah parlak taytlar varya ondan giymiş direk arabanın ışığını açmış ohaaaa demiş o manzaralı yere gidince taytını indirmiş arabaya yaslamış olanlar olmuş 😂
Yine bu oğlanla gecenin bir yarısı başka bir manzaralı yere gitmişler tam 2 saat boyunca oğlana saks* çekmiş bunu anlatmıştı
O sırada boşanmamıştı eski kocası bu oğlanla görüştüğünü öğrenince babasına falan söylemiş bu diyordu ki o benim arkamda 🤣 arkadaşlar oğlan direk tüydü sakın beni kimseyle muhatap etme dedi öylelikle bu da bitmiş oldu