Kızlar bem 8 senelik evliyim cok duzenli ve muthis bir sex hayatimiz vardi esimle gecen sahipe gittik orda kapali bir kadına bakarken gördüm biraz zaman sonra bu sefer acik bir kadinij kadin kisa etek giymis altina ten rengi kulotlu corap giymis esim resmen zevkle kadinin bacaklarindan kalcalarina dogri bakti niye bakiyosun bu iki oldu diyorum sacmalama allah askina dio ben bu zamana kadar yaptım mi boyle bisi niye simdi yapiim diyo tartismayi da ben actim bu arada olay iki gece once oldu ve olayin yasandigi gece o misil misil uyudu ben cok krildim ateslendim strestden hazmedemedim cirkin bi kadin degilim 157 boyunda 70 kilo kadinim 2 cocuk olmasina ragmen hergun duzenli bakimi mi yaparim neden bunu yaptı anlamıyorum diyorum ki insan bi önemser sana kizmisim kirilmisim sen hic bisi olmadan uyudun dedim esimde sen beni dinlemiyorsun dinlesen bile inanmiyosun ben artik tartismaktan cok yoruldum felan filan sacmaliyo simdi sadede gelelim suan canm eşimle birlikte olmak istiyo oda cok istiyo farkindayim ama benim cok tepki gostermemden korktugu icin yanasmiyor ne Yapcam smdi ben hic arkadasim yok oturup konusup durumlarimdan bahsetmeye sadece yapayalniz kaldim koca memlekette distum arkadasim herseyim esimdi ben simdi ne yapcam kendimi cok kötü hissediyorum 🤧