rouge_ ya çok güzel bence en güzeli özelleştirilebilei olması küpe yüzük kolye bileklik ve charmlar hepsi var bende hatta bilekliğimi kaybettim anlamı çok özeldi aile ağacı vardı sevgiliyken eşimin aldığı ilk hediyeydi charmların da doğumda mom yazılı olanını aldım evlilik yıl dönümümüzde Kapadokya’ya gittik balon fln her birinde bakınca anısı canlanıyordu ama toplu şekilde düşürdüm daha bu ay tekrar aldım bu sefer olay açılmayanından kolyemle takım aldm kolyeme de charm eklebiliyorum öyle kullanıyorum şu yüzüğü kalpli meşhur yüzüğünden vardı tek onu tavsiye etmem çabuk soyuldu garantiye gönderdim kullanıcı hatası dedi yani 14k altın soyulmaması lazımdı küpeleri de çok güzel hem eşin için kolaylık olur hediye düşünme derdi yok beğendiğin charmlara göre özel günlerinizde alıyor hem bileğinde anlamlı bişey taşıyorsun ben öyle bi anda alıp charmla doldurmayı sevmiyorum onun amacı hikayeleştirmek kendine özel kılmak bence birde bilek ölçüne göre tam al alacaksan charm taktıkça bi tık genişliyor bol olduğu için düştü benimki de