xyzem rouge_ bence de deneyerek alman mantıklı charmla bolarıyor çünkü kaba gelenler şöyle saçma sapan rengarenk charmları dolduruyorlar üzerine şangır şungur oluyor ama senin zevkin gayet güzel en naif charmlarla halledersin bize de at ama merak ederim🥰
rouge_ xyzem tesekkür ederim ❤️🥰gold olanı aldım ben gold seviyorum bir de bir tane charm aldım sadece bugün gelicek elime olursa alırım yine diye
rouge_ xyzem bilemedim charm ne alıyım dogrusu şimdilik böyle oldu seninde beğenmene sevindim tesekkür ederim canımıniçi
rouge_ xyzem pandoram geldi bayıldım simdi bir sürü charm ve bileklik almak istiyorum normal mi hastalık mı bu ne yapıcaz simdi
rouge_ xyzem hahaha bu sefer parfüm gibi yapmadım gümüş charmlar aldm ama pandora degil ve cok cok ucuza umarım olur
rouge_ xyzem işe yarıyor mu ki o ya bana bos gibi gelmişti birde genişleme oluyor mu 1 cm kadar falan
xyzem rouge_ charm taktıkça genişliyor bi küçüğünü almanda fayda var demiştim ya ağırlığına göre işte Gümüş bezi kesinlikle işe yarıyor parlatıyor