roseerz benimadimcurulay Sorunlarınız tek günlük mü hayatım genel soruyorum 3 yıldır evliyim ki orada da şuan kocama normal davrandığımı belirtmiştim
benimadimcurulay roseerz valla böyle bir sorun varsa ömür boyu sürmesi gerekir zaten. Nasıl normal davranıyorsun ona da şaşırdım.
benimadimcurulay Eskobar hahshshhshs affedilmeyecek şeyler yapıyorsa affedilmez ki bacım 😂 adam eskorta fiyat sormuş 2 gece sonra bu gidip verecek 😂😂😂
Eskobar benimadimcurulay sonuçta gitmemiş😂( şüpheli) Bende tam diycektim affedilmiycek ne yapıyor aldatma yoksa şiddet yoksa yapılır dicektim😂😂 Senin ortama girişinle patladık😂
benimadimcurulay Eskobar Senin ortama girişinle patladık😂 Hahahahahah dün katılmış zaten direkt bu postu açmış. O dikkatimi çekti 😂😂 neyse affedebiliyor demek ki bacım 😂
Eskobar roseerz ben konuşmak için yarım saat bekleyemem çatlarım aralıksız Vırıguruhrbjdkkskakaıısusuuruurjrjrjjdlkkkslşskrjbfnfjkjvfhuhgcffyyytteytyywyusokdkfkdkrkkrkr
Eskobar lgrth annem bana diyoki senin öyle lafların varki karıncaya kazığı sokar çıkarır😂😂😂 Asla dayanamam alengirli laflar ederim bide