kirazkurdu 😄afedersin öyle içten yazmışsın ki senin duygunla okudum.
Açmadıgında tepkisi ne peki bir araya gelip konuşuldu diyorsun madem tavrını herkes biliyor aradında tlf açma eger eşin kendisi vs bir söz söylediğinde net olarak söyle sürekli arayıp müdahale ettiği keyfimi rahatımı bozduğu için açmıyorum aramaya devam ettiği sürece saygımıda yitirecegim de veya eşin bu duruma üzülüyorsa her gün arıyorsa 2,3 gün açma 4 . Gün sen ara ama kısa kes işim vardı unuttum ben seni sonra ararım de bir hafta arama madem her iki türlü de zora sokuyor seni yalanı herşeye karışıp seni günah keçisi gibi kocanla aranı bozuyor madem eşinede söyle annenle aramızdaki soruna nötr bir yaklaşımda bulunamıyorsan müdahale etme iki insanız onla benim aramda arada kalma huzurumuz bozulmasın de ve eşinle bu konuyu uzatma tartışmaya girme eşine ailesini kötüleme ne mal olduklarını biliyorlar ve atsan atılmaz satsan satılmaz annesi sonuçta ne yaparsan yap heleki herşeye ragmen ailesine düşkün olan insanı vazgeçiremezsin kanları bir sonuçta eşini konudan uzaklaştır ve kaynanan kötü sözden çizilen sınırdan anlamıyorsa kimsenin huzurunu bozmaya gerek yok yalandan samimiyet gibi açma açınca da çok uzatma markete gidicem de çocugu banyo bahanesi et sonra ararım diyip arama en azından herkese karşı senin adına yalan söyleyip ortalığı karıştırmazsın onun yaptıgı gibi aba altından mesafeni koru