minikelim Kızlar kaç tane doktor kaç hastaneye gittim doktorlar hep kilo ver çocuğun olmaz diyorlar ben 86 kiloyum nasıl yapacam her gün 1 saat yürüyorum 3 yıldır gebelik yok geçen sene ramazan ayında kimyasal oldum sonra bir daha hiç olmadım thancss woman diye bir takviye ilacı kullanıcam
SuVeAtes minikelim Evet bunlardan biri benim. Çok kilo vermemiştim ama O zaman en son verdiğim kiloda hamile kalmıştım. Yürüyüş elbette önemli ama bir diyetisyen ile ilerleseniz daha iyi, zayıflamaya %30 etkili spor geriye kalan beslenme şekli önemli
karamelek21 minikelim ben 3 ay gibi bir surede 14 kilo verdim diyetisyen eşliğinde saglıkli beslenerek,ama mlsf hala hamile kalamadim,diyetisyene başla cok güzel kilo verdiriyorlar
seraydural98 minikelim ben oğluma 85 kilo ile hamile kalip 85 ile devam ettim doğumda 85 dim 2 yaşında ve 89 kilo oldum kilo verdim 5 ayda 11 kg verince tekrar hamile kaldım kg ile alakası yok bu işin kardeşim çok zayıf onunda olmuyo
lgrth minikelim yani aslında biraz da nasip işi tabi ki kilo vermek hamileliğin ileri ki evrelerini rahat geçirmek için iyi olur..bebeği kiloyla taşımak daha zor..doktorun kastettiği kilo aldıkça hormonların bozulması yumurtlamanın yavaşlaması vücudun kaliteli yumurta üretememesi gibi şeylerdir bunlardan dolayı hamile kalmak zorlaşabilir ama imkansız değil tabi ki..öncelikli stresi azalt bu kısmı düşünme nasipte varsa zamanı gelince olur beklentiye girerek hareket etme..kendi sağlığın için sporunu diyetini yap ve vücudunu hazırla toparla 🙂
doremi Bir arkadaşım ilk çocuğuna hemen hamile kalmıştı ikinciyi istediğinde kilo almıştı asla hamile kalamadı bazı değerlerden dolayı kilodan, zayıfladı ve hemen 2.ye hamile kaldı Allah size de nasip etsin inşallah 🙏🏻
minikelim Bende 86 kiloyum bana da doktorlar zayıfla çocuğun olmaz dediler her gün 1 saat yürüyorum ama diyet yapmıyorum ben gerçekten anlamıyorum ya kilolu o kadar hamile kalan var neden ya neden artık kafayı yiyecem
duyguunal minikelim ben kilolu hamile kaldım doktora gittiğimde 120 kiloydum bana en az 90 e dusmezsen çocuğun olmaz dedi 6 ay sonra bir doktora gittim oraya gittigimde 110 kiloya düşmüştüm ve o beni rahatlattı 2 tane yumurtam olduğunu söyledi çatlamaya hazır ve o ay hamile kaldım hamilelikte sadece 6 kilo aldım kiloda önemli tabi ama bana hamileliğin zor geçer kilon çok demelerine rağmen çok rahat bir hamilelik geçirdim