afroditsi Kızlar merhaba, ben doğum yapalı 44 gün oldu, bir hafta önce regl oldum ve bitti, korunma yöntemi olarak deri altı implantı düşünüyorum fakat taktırana kadar geri çekilme ile devam etsek sizce işe yarar mı? Geri çekilme ile hamile kalanınız var mı?
SuVeAtes afroditsi Asla riske atma, dg Doğumdan sonra yeni bir gebelik daha kolay elde ediliyor. Esin ne kadar kendinden emin olsa da yeni bir gebelik oluşmaması tamamen şansına kalmış olacak. Prezervatif kullansın eşin o zamana kadar, ilişkinin başında takın ( yanlış bilip sonlarında takanlar var düşük ihtimal dahi olsa böyle hamile kalanda var o yüzden doğru kullanılmalı ilişki başında takılmali) doktorum da kol altı implant önermişti. Bağlanmatmadan sonda en etkili korunma yöntemi demişti.
Eskobar afroditsi 10 kadından 7 si hamile kalıyor bu yöntemle işe yararsa yat kalk dua et o üç tame kadın olabilmek için
Siyahbeyaz_ afroditsi geri çekilme korunma yöntemi değildir. Prezervatif ile korunabilirsiniz. Ben hem prezervatif hemde hap ile korunuyorum
Eskobar afroditsi doğrular😂😂 Sen en iyisi önüne prezervatif te ekle Prezervatif + geriçekilme olsun ihtimali düşürmüş olursun😂
afroditsi doğum kontrol hapını sürekli kullanmak kıllanma sorunu yapıyor mu? bir de böbrekler sıkıntıya gitmez mi? hapı içmeyi bir gün unutursan hamile kalırsın diyorlar
buketlal afroditsi ah.. Bende geri çekilme ile korunuyorum hemen hap alacağım korkuyor insan hamile kalırım diye