Siyahbeyaz_ laluna_ evet normal doğum yaptım. Kontrole gittiğimde genişlik yok dedi ama banada var gibi geldi
laluna_ Siyahbeyaz_ eskisinden dar oldu diyenleri hiç anlamıyorum ordan bebegin kafası vücudu çıkıyor illaki genişlik kalıyor sezaryen olmadığım için pişmanım özgüveni çok etkiliyor
Siyahbeyaz_ laluna_ çok katılıyorum. Bende sezeryan olmadığım için çok pişmanım çok çektim dikişlerden 🥲 cinsel hayatımıda çok zedeledi
buketlal Siyahbeyaz_ maalesef isteksizlik çok oluyor😂 dokunduğunda bile elini geri çekiyorum ilerleyen kadar neden oluyor bilmiyorum
perimasali802_ Siyahbeyaz_ geçecek bu günler canim önceliğimiz baska yerlere gidiyor olabilir ama zamanla rahat nefes alacağız inşallah 😚🫂
Fatma-27 Siyahbeyaz_ ay bende 2 kere sezeryan oldum daha 4 ay oldu normal istiyordum 2. De olmadı açıklık sezeryan olması iyi mi oldu şimdi 😂😀
meinesohn Siyahbeyaz_ amin bütün bebeklerimizin inşallah zaman çok hızlı geçiyor gerçekten hiç bişey anlamadım nasıl büyüdü hemen 🥲
Siyahbeyaz_ laluna_ dışardan 12 tane dikişim vardı içtede bayağa vardı düş düş birmiyordu. Birde ben doğum yaptıktan 10 gün sonra tekrar dikilmiştim
laluna_ Siyahbeyaz_ anladım ikinci kez dikilmek daha zordur benim 5 tane dikişim vardı ona rağmen zordu