laluna_ Siyahbeyaz_ anladım ikinci kez dikilmek daha zordur benim 5 tane dikişim vardı ona rağmen zordu
sananee Siyahbeyaz_ İlk aylarımızda 5i görmüşlüğümüz var ilk çocuktan sonra biraz düştük ama sonra yine yükseldi ateş yükselince 2nci bebe geldi😀 o yüzden insin isterdim ama maalesef inmiyor 3ü görüyoruz ara sıra fırsat bulsak gene yeni evli gibi 5i görürüz herhalde 😃😃
Siyahbeyaz_ sananee of of maşallah çok güzel hele bebekten sonra ateşinizin olması beni bile mutlu etti😅💋🔥
sananee Siyahbeyaz_ Beni de ediyor çünkü bi ara cidden isteksizlik problemim vardı asla yapmak istemiyordum eşim zorla ikna ediyordu sonradan artık iknaya bile gerek kalmadan ben kendim de yanaşmaya başladım🥰
Fatma-27 Siyahbeyaz_ ay bende 2 kere sezeryan oldum daha 4 ay oldu normal istiyordum 2. De olmadı açıklık sezeryan olması iyi mi oldu şimdi 😂😀
Siyahbeyaz_ Fatma-27 sezeryan çok iyi bence cinsel hayatına önem verenler sezeryan olsunlar. Keşke bende sezeryan olsaydım.
bittercikolataa Siyahbeyaz_ yeni evliyken 6-7görmüşlüğüm var ama çocuklardan sonra artık anca 2oluyor yorgunluktan, aslında bazen çok yükseliyorum daha devam edelim istiyorum da kocam uyuyup kalıyor yorgunluktan işi ağır çünkü birde yaşlanıyoruz galiba😄😄
bittercikolataa Siyahbeyaz_ kız her seferinde 2olmuyor ki arada, 2çocukla artık en çok 2yi görüyoruz😉
glr1704 Siyahbeyaz_ 20 gün ayrı kaldık saatlerce uzun ilişki sürdü 2 kere üst üst oldu ve 3. Ye devam edildi ama son amda bırakıldı sabahınw bidaha oldu 🤣🤣🤣