kurabiyevarsimitvar Eskobar Yaa o yüzden mi acaba şuan sıcak tutunca geçti ama çok kötüydüü soğuğa maruz kaldığımda daha kötü oluyor
Eskobar kurabiyevarsimitvar doktora soracağım bende neden oluyor ovülasyon zamanında oluyor eminim ama önce böyle bi sorun yoktu ağrısı acısı çok farklı sürekli bikaç gün hassas oluyor
afroditsi benim hamile kaldığımda öyleydi hatta ben kasımı yırttım yanlışlıkla sandım çalışıyordum veteriner kliniğinde orada köpek felan kucaklarken orantısız güç uyguladım sanmıştım bir baktım hamileyim
kurabiyevarsimitvar afroditsi Benimde hamileliğin başında olmuştu ama şuan hamilelik gibi durum olduğunu sanmıyorum ya başka bir şeyden
miraninanneis kurabiyevarsimitvar aynı problemle doktorq gittim bende küçük kistler çıktı ilaç tedavisylr bş ayda tertemşz oldu
perimasali802_ kurabiyevarsimitvar sürekli tekrarlıyorsa görün canim Sıcak su torbası ve biraz battaniye altında dinlen gecer belki 🪷 geçmiş olsun canım
Siyahbeyaz_ kurabiyevarsimitvar üşütmüş olabilirdin ayaklarını falan sıcak tut. Sıcak bir duş al geçer inşallah
soulless kurabiyevarsimitvar geçmiş olsun. Korkutmak gibi olmiyim görümcemde oldu 9 cm kisti patlamıştı bir yumurtalıgını aldılar inşallah sizin öyle değildir bi kadın doğuma görün Allah şifa versin
kurabiyevarsimitvar soulless Teşekkür ederiim sürekli uzun süreli mi oluyordu kendisinde? Benimki yılda birkaç kez oluyor
soulless kurabiyevarsimitvar onunda oluyordu bu sondaki kıvrandıran türdendi dayanamıyordu hatta gidince öğrendi kist olup patladıgını
kurabiyevarsimitvar Eskobar evett ya önceden sadece adet öncesi olurdu o geçti şimdi olur olmadık zamanda birden geliyor
kurabiyevarsimitvar soulless Ayy Allah korusun🥺 aklımda kalmasın gideceğim yine de doktora ne olur ne olmaz
Eskobar kurabiyevarsimitvar evet benim regl dönemimde cehennem gibi geçerdi ikizlerden sonra hepsi bitti ama kızımdan sonra bu başladı