yagmur94 5 yıl önce evlendim 1. Ayda hamile kaldım ve ben hamile kalınca inanılmaz istelsizlik oluyor ilk gebeliğimde anlamadım hamilelik kaynaklı olduğunu. Neyse doğum yaptım kzım biraz büyüdü cinsel hayat iyi gitmeye başladı derken 2. Cocuğu yaptım ve yine hamilelilte aşırı isteksizliğim oldu şimdi de 2 çocuk uykusuzluk derken canım istemiyor. Kocamla da cok kavga ediyoruz kavga ettikçe soğuyorum. Ben duygusal olarak iyiysek daha istekli oluyorum. Burda bir gecede 2 yapanları her gün peş peşe yapanları görünce şaşırıyorum sorun var galiba bende ya üzülüyorum da. Bana hafta da 2-3 iyi geliyor fazlasını yaparsakta cok zevk almıyorum açıkcası. Şimdi bebeğim 7 aylık zaman geçtikçe düzelirim umarım.
Siyahbeyaz_ yagmur94 aynı dertten muzdaripim 🥲 ama hamilelikte isteğim vardı. Doğumdan sonda bitti birde ağrı çekiyorum ilişki esnasında 😮💨
SuVeAtes yagmur94 Umarım düzelirsin en kısa zamanda, 6 yıllık evliyim öncesinde de eşimle vardı. Çok şükür hamilelikte doğum sonrasında olmadı isteksizlik. Ha sadece doğum sonrası yorgunluktan halim olmuyordu. O da zamanla düzeldi.
kurabiyevarsimitvar yagmur94 aynıyız bacım yalnız hissetme ben ilk 7-8 ay odun gibiydim hamileyken zaten yanaşmasa şükür ediyordum doeöwldwğwşd çok normal bence
Siyahbeyaz_ kurabiyevarsimitvar benim bir doku parçası var çoğu kadında kalıyormuş. Benimde kesik gibi bir ağrı oluyor
kurabiyevarsimitvar Siyahbeyaz_ 1.5 yıl önce doğum yaptım 40 gün kontrolüne gittim en son. Kan aldırıp vitamin değerlerime bile baktıramadım bir türlü erken uyanamadığım için.🫠
Siyahbeyaz_ kurabiyevarsimitvar yani 1,5 senedir hala ilişkide ağrı çekiyorsan benim gibi olmuş olabilir istersen bir kadı doğuma git muayne ol. Benimkini alıp dikiş atarız dedi ama ben çok korktum reddettim
Siyahbeyaz_ kurabiyevarsimitvar evet zararsızmış o zaman özellikle sordum başka zararı yok ama ilişkide dayanılmaz bir ağrı yapar dedi