rabiadef @rouge_ yılbaşı ağacının fotoğrafını atar mısın rica etsem bayılırım ama malesef yaşadığım yer buna asla uygun değil bi dünya vıdı vıdı çekemem yoksa çok isterdim
rouge_ rabiadef bizde inanc için degil ki hos diye yapıyoruz acıkcası 🥰atarsam evimi tanıyan olursa 🥹
kurabiyevarsimitvar rouge_ benim şuan tek koz taze fasulye köy günlükleri xpwöqöxğs yanına pilav salata yapmayı düşünüyorum
TombulHatun rouge_ arada değişiklik yapıyoruz yaa aaa geçende kremalı makarna filan yaptm yağlama yaptm 😂😂😂
rouge_ TombulHatun kac senedir soruyorum sana ve o arada bir türlü bana denk gelmedi 😂 istahlı istahlı fikir bekliyorum o sırada sen 😂❤️
lgrth rouge_ anlamıyorum bu çocuklar niye bu kadar inatçı bilmiyorum ki kime çekmişler 😂 ev işi hiç bitmiyor sıra kendime zar zor geliyor
rouge_ lgrth sizde inat vardır ordan almışlardır 😂 bizim de bebegimiz olursa hangimize cekerse ceksin kesin bir keci olur
rouge_ Siyahbeyaz_ ya ne tatlı benimde bebegim olsa renk renk giydiririm valla noel bebe diye hahahaha eşin neden izin vermiyor
Siyahbeyaz_ rouge_ valla iki tane zıbın aldım yılbaşı temalı birde çorap ve noel şapkası. Sabırsızlıkla bekliyorum giydirmeyi 😄🎈 Herhalde çam ağacı süsleyince müslümanlıktan çıkacağımı zannediyor😂😂😂😂
kurabiyevarsimitvar rouge_ yapamadım maalesef fasulyeleri doğrarken en sevdiğim ablam balığa çağırdı sağ olsun😁✨️
TombulHatun rouge_ ya hep böylr oluyor ben rvde yağlamalar yaparım kimse post açmaz ne zaman brokoli yapsam anneme kv gitsem post açılıyor 😂😂😂
rouge_ Siyahbeyaz_ hahahaha ne tatlı gozumun onune geldi😂 bebeklerin zıbınlarına da bayılıyorum ya cok yakısıyor onlara
Siyahbeyaz_ lgrth ahahah 2 fena yani yaşamadım ama kesinlikle çok zordur bugün şey hayal ettim kendi kendime hamileymişim hayal ettim ayy birde bebeğim var nazlı nazlı yatamam da. bir an kâbusa döndüm 🤣🤣 Reglim geçince beynimdeki senaryolar işte