lgrth
Eskobar sizin yine eş tarafınız benim annem öyle bildiğin erkek çocuğuna tapıyor kardeşimin her sene sevgilisi olur güler geçeriz konuştuğu var diye gururla anlatır ben eşimle tanışmaya giderken söyledim ki başıma bela olmasın diye kesin üç yıldır tanışıyorlar fln havada uçtu nişanlıyken bile görüşmemiz yasaktı bir kez gördüm ama kardeşim hergün bi arabayı alıp gidiyor diğer gün diğerini oğlumun cinsiyetini öğrenince annem yüzüme aman erkek çocuğu iyi olur ben severim kızla mı uğraşacaksın dedi mesela oğlum kız isteyecek ben gidip alacağım diyor mesela ama kız kardeşime bana yaptıklarının aynısını yapmaya devam ediyor bir kez babam beni kısa kolluyla dolap silerken gördü evde bunu iyiki kursa göndermişiz yoksa genel eve düşerdi dedi bunlar en basitleri yada eşimle evlenmek istiyorum dediğimde şey demişlerdi seni öldürsem artık bana günah yazmak Allah çünkü sen Müslüman değilsin artık ben bunlar üzerine küstüm sonra kayınbabam başladı oda dükkana çekip bana eşimden gizli kocanı dırdır edip evden kaçırma erkek adam sinirlenirse bi tane vurur bu dayak değil napacaksın sanki boşanacam mısın demişti bende oğlunun kulağını çeker kızı üzme diyecek sanmıştım konuşmaya giderken her iki taraftan da en aşağılık halini yaşıyorum bazen anneme gidip oğlumu bırakıyorum dinlenmek için ama bi yandan da hala silmediğim konuştuğum için kendimi affedemiyorum keşke başka anne babam olsa da bunları silebilsem diyorum bok kadar değerimiz yok kadınlar olarak şu dünyada en çokta kadınlar tarağından annem tarafından aşağılanıyorum deliriyorum çalışmak kadınlara yasak bizde ben ilk ay çalıştım diye babam beni dövdüğünde annem şey demişti ama sende adamı çıldırtıyorsun ay ben bunları unutmuşum ya yazarken aklıma geldi nasıl konuşuyorum hala