Helloo kızlar
Şimdi anlatacağım rüyama çok şaşırabilirsiniz vallahi bende çok şaşırdım. 😂 başı fantazili heyecanlı güzeldi sonrasını öyle beklemiyordum 😏
Neyse rüyama geçiyorumm
Şimdi ben tesettürlüyüm bir kargom geliyor ve kargocuyla bir anda mesafe olarak kendimi çok yakında buluyorum ve üstüm fazlasıyla açık bir dekolte kargocuda birkaç evrak var onları dolduruyordum tam hatırlamıyorum bayağa yakınız ama ben doldururken o da karşımda bana yapışmış sanki ve nefes nefese
Birbirimize bakıyoruz sonra rüyam atlanıyor tam hatırlamıyorum bir anda kargocu üstüme doğru geliyor ve kapıyı kapatıyor, bende o an korkup oğlumu ordan alıp kendimi daireden dışarı atıp kapıyı kapatıyorum. (Rüyamda bari oğlum olmasaydı)😂
Neyse kendimi merdivenlerin orda bağırarak buluyorum imdat yardım edin taciz ediliyorum diye bağıyorum komşular çıkıyor. Kargocu evde evime girdi beni taciz ediyor diyorum 🙄
Sonra ne oluyor kargaşa erkekler daireye doğru koşuyor. Sonrası uyandım 😐
Rüya tabirine sordum tabi dış dünyaya biraz dikkatli olmam gerektiğini söyledi.
Ama ne yalan söyleyeyim başı zevkliydi 🤤😂
Aklıma buraya yazmak geldi içimde tutmak istemedim eşimede söylesem mi rüyamı bilemedim😂😂
Bu arada çok siparişim oluyor biraz kısıtlı bir yerde olduğumuz için çoğu şeyi trendyoldan alıyorum. neredeyse hergün kargo geliyor.
Acaba ondan dolayı mı diye düşündüm ama tabirde öyle söylemediii