topuklukadin Çok kargo geldiği için ve zihninin bir yerlerinde böyle bir fantazi olduğu için görmüşsün hem azdırıcı hem korkutucu olarak yorumlamışsın. Kocana anlatma ama kargocularada kapıyı açmadan al kargoyu gjfhfc
Siyahbeyaz_ topuklukadin ahahah yemin bugün aynısını yaptım aslında çoğu kez kapıya bırak diyorum. Çünkü tesettürlü olduğum için müsait olamıyorum kapıyı açmaya. Bugğnde aynı şekil bırak dedim😄😄 Aman kız tipleride yokki gelenlerin djdjdjdjjdj Rüyamdaki çok iyiydi ckebsıdbwosndksmsm
Siyahbeyaz_ benbu bugün kargo geldi aradı kapıya bırsk dedim 🤣🤣 tipleride güzel olsa bari rüyalarımdakilerle alakasız😂🤣
topuklukadin Siyahbeyaz_ aşko kısa öz şu ilgin var yakışıklı gelmesin dua et zaten hazırlıksız kapıyı açamadıpın için girmiş buu
aykirikadin Kargocu Fantezisi olmuş. Aşkim Kargocu yakışiklimiydi bariii Offf böyle rüyalara bayılıyorum Keşke rüyada boşalsa idin rüyanin tadi olurdu. Ama sert sexi özlemişsin rüyandaki yorumum
Siyahbeyaz_ aykirikadin evet boylu posluydu 😄😄 ah evet sanırım özlemişim çünkü isteksizlik bayağa var doğumdan bu yana
xyzem Şu birimizin kocası görse ve buraya yazsak eşim böyle bişey görmüş diye hepimiz şey derdik net aldatılıyorsun bacım rüyasında kuryeye asılıyorsa demek ki her gördüğümde yükseliyor 😂😂
Siyahbeyaz_ xyzem ahahh dimi ya ne fenayızzz 🤣🤣 eşimde bana öyle bir rüya anlatsa boğardım onu djdjdjsbdhb
sanslikralice Siyahbeyaz_ aşko kocana rüyanı anlatma ama şey de bi arkadaşımdan duydum kargocu fantezisi yapmışlar bizde deneyelim mi 🤤 Hem kocan mutlu olur hem sen rüyanı yaşamış olursun 😂
sanslikralice Siyahbeyaz_ offff bu erkekler niye böyle ya Kimi çok düz oldu bitti tamam kimi de fanteziye doymuyor
Siyahbeyaz_ sanslikralice yer mekân fantezilerine gelebilirde karakter iş fantazilerine biraz zor denemedim hiç 😂😂