benimadimcurulay lgrth yavrum beşikte yatmıyor benimki. Bizim yatakta yatıyor, düşer diye aklım hep orda 🥲
2cocuk1bebek benimadimcurulay ben bir gün bacım demişim ağız alışkanlığı arkadaşlara hep öyle söylerim birden çıktı Oda dedikş zaten bacı kardaş olduk iyice oğlum 3 aylıktı falan
perimasali802_ benimadimcurulay hadi inşallah kim kimden kaçacak merak ediyorum 🤣(yeter bezdumdaa kim diyecek 🤣)
profiterol benimadimcurulay canım ya keşke birbirimizi tanısaydıkta yapıp getirseydim güzel olurdu 🤷🫶😍
benimadimcurulay profiterol ay ben çok güzel profiterol yaparım kız 🥹 keşke imkan olsaydı sana profiterol yapıp çaya gelseydim 🌸
bittercikolataa benimadimcurulay çocuksuzken ki gibi olmuyor cenım ama büyüdükçe daha rahat oluyorsun inan, 5yaş ve 3yaş benimkiler maşallah diyeyim geceleri daha anca rahat etmeye başladım kapımı kapatıp hemen kocama odaklanıyorum
benimadimcurulay bittercikolataa benim daha çok yolum var o zaman kuzum 🥹 benim kız birdahaki ay 1 yaşına girecek nasipse 🥹🥹
bittercikolataa benimadimcurulay olsun canım birazcık daha sabret, biraz daha büyüsün özellikle gece uykuları düzene girsin gece uyanmaları da azalıyor yavaş yavaş sonra keyfini çıkarmaya başlıyorsun
benimadimcurulay bittercikolataa evet özellikle şu sıralar gece sürekli uyanıyor. Diş çıkarıyor bir de sanırım atak matak bir şeyler de var 😂