lgrth benimadimcurulay he öyle diken üstü oluyor mecburen ona yapacak bir şey yok uyutur uyutmaz başlayın 🤣mesela geçen gün plansız ilerleyen saatlerde gelişince olaylar 1 dk sürmek zorunda kaldı 🤣
benimadimcurulay lgrth whjejsjsk işte bundan bahsediyorum aşkım. Bir de kamerayı açıp kıza bakıyorum konsantrasyon falan kalmıyor shshhdhd
berenmiss benimadimcurulay o yaparken sende elinle testek atarsan çabuk orgazm olursun ve ilk önce üstte sen sen kendini orgazm et sonra o devam etsin
benimadimcurulay berenmiss kız olay orgazm olmak da değil yani bebeye odaklanıyorum anda kalamıyorum.
SuVeAtes benimadimcurulay 4-5 ay olması lazım hatırladığım kadarıyla, daha az da olabilir. Bazı günler bebemin uyumadigi yapamadığımiz günler çok oldu ama arayı bulup fırsatı kaçırmıyorduk 😁
Eskobar benimadimcurulay oluyor tabi ama çocuksuz günleri mumla ararsın ama😂 Bebiş küçük oluyor ağlaması doyması bitmiyor Zaten şu hormonların düzelmesi bile iki yıl sürüyor alışmak zaman alıyor herşeyi rayına oturtmak
perimasali802_ benimadimcurulay büyüdükçe düzeliyor canim sikma canini kisada olsa haz almaya bak bende öyleyim inan bazen yatağa girmek istemiyorum bu zamanlar da geçecekdir
lgrth benimadimcurulay başı sıkışsa sesi gelir oraya odaklamican tadı kaçar yoksa böyle çok post açarsın daha 😂
profiterol benimadimcurulay bizde de öyle yalnz değilsin 🤣🤣 iki çocuk var Biri 6 yaş diğeri 10 aylık Biri uyuyor Biri uyumuyor sırayla nöbet tutuyorlar sanki ikisi uyuyuncada fırsat bu fırsat derken Hemn hooopp fik fik 🤣🤣🤣🤷
benimadimcurulay profiterol hahshshsh kız eskiden ne güzel hop bidaha bidaha sabaha kadar olurdu 😂😂 şimdi bebe uyuduğu an hızlıca fik fik 🥲😂
benimadimcurulay lgrth yavrum beşikte yatmıyor benimki. Bizim yatakta yatıyor, düşer diye aklım hep orda 🥲