Panda Eşim Terazi♎ Ben Yay burcuyum♐ Zıt karakterleriz amma hiç bi zaman bir birimizden bıkmayız.Orta yolu bulmaya çalışırız🤗
Kukuli MatiG ben koca eşim koç ve pek çok konuda anlaşamayız malesef 🙄 Kova ile Koç’un ilişkisi, alışılmadık ama harika bir birliktelik olma potansiyeline sahiptir. Ama her iki burç da farklı dünya görüşlerine sahip olduklarından, kolay bir ilşki olmayacaktır. Kova, Koç’u zihinsel olarak uyarır. Her iki burç da geniş ilgi alanlarına sahiptir ve birbirlerine yeni yollar açabilirler demiş analizci ve doğru demiş bence de 🤣
MatiG Kukuli Ehehe, kova zaten başlı başına apayri bir burç bence, akli bir karış havada.. Ilgisini çekmek için farkli bir atmosferde olmak gerekiyor sanirim 😅
MatiG ZRaporu Aynen öyle, ben de kesinlikle öyleyim. Birden durgunlasip birden coșabiliyorum. Ama şanslı olduğum taraf, genelde neşeli yönüm hakimdir 🤪
ayse_orhan MatiG Ben terazi eşim koç ben bir karar vereceğim zaman çok düşünen, birazda bazen yapa bileceklerimin sınırı olmuyor dengesiz ola biliyorum 😂 çok romantik😍 Eşim romantik değildi hatırlata, hatırlata yaptıra yaptıra düzeltdim😂 hep kendisinin istediği olsun istsr bende kendi isteğim ama bir şekilde onu yola getiririm bana okey der😂😂😂
MatiG ayse_orhan Ya bence romantizm o kadar da burçla ilgili değil ya ahahah 😜 Biraz hamurda olmasi gerekiyor boyle işlerin
Alpmoms MatiG Valla canım tıpkı sizin gibi ikizler burcuyum kocam kova ama anlattığin özellikler gibi değil ten uyumumuz falan da yok sanki 😢
MatiG Alpmoms Ayrı dünyaların insani olmak başka bir sey işte.. Ama birbirinize daha cok zaman ayirarak birbirinizi kesfedebilir ve tanıdıkça aslında ne kadar da birbirinize benzediginizin farkina varabilirsiniz
ayse_orhan Kukuli Romantiklik konusu biraz uğraştırıcı oldu mesela ilk önce sevgili olduğumuzda her ayın tamamında bir küçükte olsa hediye alırdı 3 ay gitdi anca😂 sonra ben 1 yıla kadar önceden signal vererek devam etdirdim bunu sana aldım diye😂 sonra evlendik.ben önceden söylemiştim her haftanın bir günü gün sana kalmış bana çiçek alıcaksın tek çiçek bile olsa yeter ama düşünmen önemli. İlk 2-3 hafta unutur gibi oldu şimdi her hafta farklı gün kendi isteğiyle alıyor. Sonra her ayın bir günü şehir dışına çıkma gibi, aslında her şey küçükten başlıyor aklına girdimi devam eder. Yüzük takmayı bile sevmiyordur takmam diyordu nasıl taktırırım düşüne düşüne dile tuta şimdi parmağından çıkmıyor😂🤣
ayse_orhan Kukuli kaldı kendi istediğimi yaptırmaya çok açıktır aramız arkadaş gibi eştrn ziyade her ne olursa benimle paylaşır bende yol gösterir gibi değilde böyle olsa iyi olur ama sen daha iyi bilirsin karar senin sana bırakıyorum söyleye söyleye bensiz bir karar alamaz oldu😂👍🏻 Erkekler güçlü görünmek ister onlar kendilerini güçlü görsünde altdan altdan bize istediğimizi yaptıralım😂 Bana hep diyor nasıl oluyorda hep gelip senin dediklerin onaylıyorum😂 kendi seçimin söylüyorum😂
Kukuli ayse_orhan ay yüzük konusu benimki de öyle. Nişanlıyken taktı evliliğin ilk zamanları da taktı sonra bıraktı. Niye takmıyorsun deyince de sevmiyorum takmayı dedi. Ne yaptıysam beceremedim🤦♀️demek ki ben beceremiyorum
MatiG sirinhatun Ahah ikizler kova atesle barut gibidir 💥 Bunun bir de ikizler, aslan ekolu var ki.. Oof, of. Kisa sürse de ilişki, unutulmaz olur..
deleted1 ⚖️Terazi-Terazi ⚖️ Gezegenimiz Venüs, Uyumu,zarafeti,güzelliği,estetiği temsil eden, Bize dengesiz diyen fakat dengesiz insanların dengesiz ettiği burcuz… Eşimle çok iyi anlaşırız.
birgenckiz bende ikizler eşim koç burcu. büyük ölçüde uyumluyuz macera yenilik severiz gezmeyi severiz monotonluk kitabımızda yazmaz😄
MatiG birgenckiz Vuhu gezmeyi seven ikili olmak muhteşem bir sey.. Bir tarafın surekli üşenip sorun çıkarması berbat 🙄
birogulanasi MatiG ben balık eşim ikizler uyumluyuzdur genelde illaki uyumsuzluklar da olur ama cinsellik ve anlaşma uyum konusunda iyiyiz şükür 🙏
MatiG birogulanasi Ten uyumunu yakalamissiniz Duygusal misiniz peki? Ikizler pek duygusalliga gelemez de cunku
MatiG Neleroluyor Eğlenceli bir ikili olabilir bence Ama yay burcunun sonu gelmez soruları ve konuskanligi ikizleri bogabilir diye düşünüyorum
Kukuli ayse_orhan işte o zamanlar yeterince takmış daha da takmıyormuş. Yani ona güveniyorum takmadı diye aldatacak diye düşünmüyorum ama yine de takması hoşuma giderdi
MatiG Frenchoje Hmm düşününce evet başak deyince daha bir duzen disiplin, koç deyince daha cok hareket eğlence geliyor insanın aklına. Uyumsuzluğun uyumu goruyulmuyor mu peki 🤪
Kukuli MatiG öyle deme ya 🤣 kovalar gayet de sevecen, samimi, doğal ne istediğini bilen, akılcı VS vs sayabilirim daha :)