MatiG birgenckiz Vuhu gezmeyi seven ikili olmak muhteşem bir sey.. Bir tarafın surekli üşenip sorun çıkarması berbat 🙄
MatiG birogulanasi Ten uyumunu yakalamissiniz Duygusal misiniz peki? Ikizler pek duygusalliga gelemez de cunku
birogulanasi MatiG duygusalim aslında ama eşime pek yansıtmam açıkçası öyle aglak bir tipte olmadım hiçbir zaman 😁
MatiG Neleroluyor Eğlenceli bir ikili olabilir bence Ama yay burcunun sonu gelmez soruları ve konuskanligi ikizleri bogabilir diye düşünüyorum
MatiG ayse_orhan Ben esimi olduğu gibi kabul ettim ya cunku şöyle yap böyle yap diye öğretsem üzerinde yapmacık duracak. Çünkü gercekten hiiiic ama hiç yok hamurunda. Gerci ben de oyle pek romantizmden aman aman hoslanan biri degilimdir. Belki de ondan bu salmışlik 😅
Kukuli MatiG öyle deme ya 🤣 kovalar gayet de sevecen, samimi, doğal ne istediğini bilen, akılcı VS vs sayabilirim daha :)
Kukuli ayse_orhan işte o zamanlar yeterince takmış daha da takmıyormuş. Yani ona güveniyorum takmadı diye aldatacak diye düşünmüyorum ama yine de takması hoşuma giderdi
MatiG birogulanasi Hmmm demek balık burcu deyince akla direkt duygusallik geliyor da 😅 ondan sorayim dedim
SevDakuSu3356 Ben kova♒ eşim yengeç🦀 hiç anlaşamıyoruz kendileri beni yönetmeyi çok istiyor bende yönetilmekten çok nefret ederim ve çok egoisttir.
MatiG SevDakuSu3356 Evet mantik olarak yengeç daha duygulara onem veren biri Kova ise zeka mantik olacak illa.. Zor ama eminim guzel yanları da vardir