guzide07 Yaşım 18 Eşim 20 yaşinda bir yildir kaynanamgille oturuyorum kayinbabam bizimle kalmiyor haftada 1 2 geliyor isyeri koyde koydeki evlerinde kaliyor ama kaynanam da kayinbabamda cok pisler anlatilmaz yasanir sumuklerini etrafa silerler balgamlarini lavaboya tukurur su akitmazlar tuvalet sifonunu cekmeye acizler artik temizlik yapmaktan cok yoruldum ellerim hipodan cikmaz oldu esimse tam tersi asiri titiz ben ne yapacagimi sasirdim bana yardim edin nolur ne yapmaliyim
Olivetti guzide07 gece gece varya … neyse 😒 ya ikinizde daha çocuksunuz biri 18 biri 20 ne zorunuz vardı da bu yaşta evlendiniz ya yani tmm evlen de kaynanayla yaşayacak kadar mı körkütük aşıksınız. Ayrıca eşin o kadar titiz olsa o midesizlerle aynı evde yaşamaz veya bi çözüm bulurdu
Leondarling guzide07 18 imdeyken yatağımı bile annem topluyordu, gezip eğlenip, tek amacın okul, kariyer olacağı ergen yaşta; elalemin pisliğini temizlemeniz sizin seçiminiz olmuş, kolay gelsin.
ayse_orhan guzide07 Ayrı eve çıkma şansınız varmı? Yoksada eşini bir şekilde ikna etmeğe çalış birde 18-20 yaşlarınız çok gençsiniz gençliğin böyle heba olmasın
Yokdahaneler guzide07 bence biran evvel eşinle konuş bu durumu halletsin yarın birgün bide bebeğin olur hangi işi yapasın nereye koşturasın şaşırırsın eğer hallolmuyorsa kendini yıpratma kapat kendini odana hastayım de oram buram ağrıyor halim yok de evi bok götürsün eşin de görsün
guzide07 Eşim özel guvenlik vardiya gunleri oluyor kadin surekli bana zıt ne yapim ben yardim edin nolur surekli laf sokmaktan yoruldum asiri cahil
Kalbennnn Eşin hiç bu durumun farkında değil mi oda tıtizse farkedıyodur , annesyle konuşsun ve aynı evde kaldıgnz ıcın oda evın ısıne el atsın herşeyde kendınızı öne atmayın siz yapmayın
guzide07 Olivetti körkütük aşıktık ailelerimiz bile imrenirdi aşkımıza onun annesi babasi böyle degillerdi ilk zamanlar sonradan böyle oldular
Bilmezlerrkii Leondarling Çok güzel yorum yapmışsın. Belki de onun okuma yada hayatını yaşama lüksü yoktu. Belkide yatağını toplayacak bi annesi bile yoktu. Bilmeden yorum yapmak ne hoş. Tok açın halinden anlamaz derler ne kadar da doğru. Bunları 18 yaşın da mecburen evlenmeyi seçen biri olarak söylüyorum. Hayat her zaman toz pembe olmuyor
Lavinia Yaşın daha küçükmüş ,kendini kullandirtma sakin bende iki sene oturdum ama ayirdim cok şükür. Sakın lafini esirgeme yaşın küçük diye seni ezmeye çalışmasına izin verme ne saygısızlık yap nede saygisizlik gör dengede tut.
guzide07 Lavinia bu zamana kadar hic saygisizlik yapmadim abla ama benimde bir sabrım var cok korkuyorum bir gun olay cikicak diye
guzide07 Bilmezlerrkii Benim yatagimi toicak bir annem vardi ama basimizda adam gini duran bi baba yoktu ben hayattaki secimi mi yanlis yaptim gercekten hyat toz pembe degil
Leondarling Bilmezlerrkii demagoji yapmaya gerek yok, ne oluyorsa bu arabesk acıların kadını modundan çıkamadığınız için oluyor zaten. Kendinize bu kadar acımayın güçlü olun kadının var olması ya babası ya kocasına bağlı değildir. Tek başına da var olur
Yokdahaneler guzide07 o zaman tek çare konuş eşinle anası da babası da köyde kalsın o mikropla çocuk da hasta olur bak demedi deme
Kukuli guzide07 sizde sabredin görmezden gelin diyecem de görmezden gelinecek şeyler de değil 🤷♂️ eşiniz onlara söylesin sonuçta oğulları ona darılmazlar. Ha şöyle de yapabilirsiniz onlar kirlettiği zaman eşiniz yapsa belki yapmasına gönülleri razı olmaz da kendilerini düzeltmeye çalışırlar
Lavinia guzide07 valla canısı benim olaylı oldu ayrilmam 😂 insan tas değil sabır tukeniyor aileye kadar laf uzatirlarsa insan dayanamiyor. Senin kayınvalidenin kotu huyu pis olmasi sanırım