- Düzenlendi
Peride kotex cok kayiyo bende nedense😑orkid ve molpedden cok memnunum kayma yapmiyor yazan bazi markalari denemedim
Peride kotex cok kayiyo bende nedense😑orkid ve molpedden cok memnunum kayma yapmiyor yazan bazi markalari denemedim
Peridehatunu ben de orkidden şikayetçiyim ya baya kayma ve yara yapıyor bana
MarieLaforet aa işte ciltten cilde değişiyor en yakin arkadasimdada orkidden baskasi yara yapiyomus🥺
Peridehatunu evet herkesin cilt yapısı farklı doğru
Peride molped 🧡
Molpedin beyaz paketi yani pure and soft
birgenckiz Oradaki always burada orkid marka diye biliyorum sadece isim degişikmiş sahibi içeriği aynıymış doğrumu?
Kızlar az önce komşumla bunu konuşuyoduk, bana dediki orkid’in iç malzemesinde gebeliği engelleyen bir malzeme kullanmışlar. Onlarda twitterde görmüşler bilgisi olan var mı bana biraz garip geldi bende araştıracağım.
Peride kotex naturel serisi. Benim için tek tasirmayan ped oldu 👌🏻
Önceden molpedden çok memnundum sleepy emmiyor gibi gelirdi sonra molpedin mavi antibakteriyel serisini bi süre kullandım sanırım parfüm de var içinde, pişik oldum. Çok akıntım olduğu için ayın her günü gündüz pedi de kullanırım baktım ki o da pisigi devam ettiriyor sleepy denemek istedim tekrar ve artık çok memnunum pişik de geçti kasintim da olmadı. Bir kere başka marka bulamayıp Orkid almıştım memnun kalanlara çok sasiriyorum aldığım gece pedi aşırı haşır huşur ses çıkarıyordu bildiğiniz naylon ve emiciligi yoktu alerjik olduğum için o da alerji yapmıştı herhalde çünkü çok kasinmistim. Herkesin kanaması ve tercihi farklı tabi..
Peride tabiki kotex ama çok pahalı indirime geçince alıyorum ☺️😄
Yasak_elma bu always ı bi ben kullanamadım galiba