• Sağlık
  • Hamile olma ihtimalim varmı acaba

Kızlar sizlere sormak istediğim birdeyim var?Bugun tansiyonum yukseldi başım döndü,hamile olabilme ihtimalim varmı diye düşünüyorum? Adetime 6 gün var,şimdiden teşekkür ederim.🙏

Bilyana22 adet belirtisi de olabilir çünkü ben adetime hep 1hafta kala hamilelik belirtisi gibi belirtiler yaşıyorum mesaja 2gün önce adet oldum olmadan bir kaç önce bi miğdem bulandı yediğün herseyde bas dönmesi halsizlik ama emindim kendimden şuan da zaten adetim

Bilyana22 Korunmuyorsaniz o ihtimal hep var ancak bahsettiğiniz yalnizca hamilelik belirtisi olarak degerlendirilemez

Sule56 aynen

Sule56 Aynen bendede oluyor bazen ,ama bu seferki çok farklı baş donmesi idi,İnşallah Allahım yüce Rabbim herkese Versin Anne olma duygusu.🙏Sagolasın bacım

Daha önce ilk evliliğimden 2 kızım var Allah’ıma binlerce şükürler olsun.Şuanki eşimlede çocuk düşünüyoruz 2,buçuk senedir evliyiz,eşimin çocuğu yok,ama ben inanıyorum Allahım vericek bize yeniden bana Anne olmayı nasip edecek.Allah’ınıza dua edip isteyin kızlar o çok mucizeler yaratan yarab.🙏