Cicekliperde Kilo vermek isteyen kızlar… bugün diyette üçüncü günüm sporda ilk günüm. Aralıklı oruç yapıyorum ve haftada üç kez spor yapmaya karar verdim. Haydi siz de başlayın birbirimize destek olalım 😘
lgrth Cicekliperde benim de diyette iki sporda ilk günüm eşlik edebilirim 🙂 benimde aralıklı oruç ve gittiği yere kadar sıfır ekmek ve şeker ilerlemek istiyorum 🙂 ekmek tam buğday yiyorum sadece
bittercikolataa Cicekliperde benimde diyette ilk günüm bende aralıklı oruç yapıyorum inşallah devam edebilirim bu kez, başlayıp devam ettirememekten çok yoruldum cidden
karamelek21 Cicekliperde selam bacikoo bende basladim, cok yigun calisiyorum ama buna haftada 3 gun spor yapmayi ekledim, umarim spora verdigim para bosa gitmez😂,esim yapmassin dedi ama yapacam inada getirdim, suan 73 kg hedefim 60 yaza kdr🥹 insallah basaririz
Cicekliperde lgrth ben de kendime mercimekli krep yaptım onu yiyorum sabahları . Akşam yemek yapmaya üşenirsem olan yemekten porsiyon küçültürüm: yapabilirsem de yaparım. Bugün karnabahar yapacam üstüne yoğurt ve kür fasülye yiyeceğim 😬
lgrth Cicekliperde mercimekli tarifler çokta soğurum diye cesaret edemedim hiç 😂 benimde buzlukta kuru fasülye vardı spor sonrası iyi olur diye düşündüm 😂 evde de sıkılmadan spor yapmak için 10 dk Fasya kardiyo 15 dakika chloe ting 15 dakikada bisiklet yapmaya çalışıyorum 🙂
Cicekliperde bittercikolataa devam konusunda çok haklısın: ben en az bir ay yapacağım. Kilo verince motivasyonum artar diye düşünüyorum
Cicekliperde lgrth ben de kıvırcık saçlı kadının sporundan yaptım. Öldümmm. Çok yordu beni . Krep de wooow değil ama neden olmasın. Ara sıra olabilir kıvamında 😂😂
lgrth Cicekliperde hiçbir şey bulamazsam yapacak denerim belki 😂 bana videoları çok uzun geliyor sıkılırım diye cesaret edemedim kendimce farklı farklı kombinasyonlar yapıyorum 😂
lgrth Cicekliperde 74.35 başlangıç 🥲 zor kırıyorum ben kiloyu da bu sefer inşallah tüm şartları zorlayacağım
birdedahiliyegorsun Cicekliperde 65.50 üm şimdi hedefim 60 kilo olmak. Spor yapacak hiç vaktim olmuyor ya çocuklara koşturmaktan
Cicekliperde lgrth sıkıcı değiş ama yorucu. Ben bacaklar için olanını yapmıştım bugün ağrıyor mesela .
Cicekliperde lgrth benim de 73.5 dü ama akşam kıyafetlerle falan. 72.5 olaraktan hesaplayacağım. İlk ay benim gidiyor sonra gitmiyor
lgrth lgrth 73.40 ile devam -950 gram 😅 ama zor olan bu kiloyu kırmak aylardır inişli çıkışlı bu noktaya dönüyorum
lgrth Cicekliperde bol kalori yakmalı 😂 Cicekliperde valla benimde öyle oldu ilk ay 3-4 gitti 3 aydır aynı noktadayım
Cicekliperde karamelek21 inşallah ben evde spor yapacağım. Haftada üç gün. Kendime çizelge de oluşturacağım . Yaparız yaa
nurfatmanur Cicekliperde bende yerimi alayım 65.7 kiloyum asla düşmüyor ne yaptıysam kurban bayramına kadar vermek istiyorum hedefim 60 kilo olmak aramızda bunu yaptım direnç kilon kırıldı diyen varsa tarif vs bekliyoruz hanımlar birbirimize yardımcı olalım hepimiz istediğimiz kiloda olalım
birdedahiliyegorsun nurfatmanur benim de diren kilom 65.500 veremiyorum. 3 gün üst üste kabak yemeyi düşünüyorum kendimi hazır hissedince😅