Cicekliperde ferenn ay ben de bilmiyorum. Ben de sekiz dokuz kilo vermiştim hepsini aldım fazlasıyla hem de
anonimsi Cicekliperde Cicekliperde evet ben de 5 gündür düzenli şekilde o kadının 5000 adım videosunu yapıyorum bugün tartıldım kilom aynı:( ama aynaya bakınca inceldiğimi sıkılaştığımı görüyorum🥲tartı moralimi bozdu
karamelek21 lgrth ayni kilodayiz bacim ve ayni hatalari bende yaptim bu hafta diyet gitti elden😭 birde spora yazildim ama tek basina spor ne yapabilirki dikkat etmedikce, spor elbiseleri siparis ettim belki onlar beni gazlar 😂
lgrth karamelek21 ben spora da gidiyorum da pek düzenli gidemedim regl yoğunluğu olduğu zamanlar kardan yolların sıkıntılı olduğu zamanlar falan 😅 aynı anda yemeğe dikkat edince etki ediyor da ah şu tatlılar bende bu hafta hiç umursamadım misafir geldik biz gittik evde kalan tatlılar falan işte 🫠
karamelek21 lgrth yaa bende ayni durumdayim, yarin tekrar Bismillah dicem bir hafta bir dirayetli gitsem bir tartida eksileri bol gorsem motive olacamda kacamaklarim cok oldugu icin tartida sadece 600 gr fark gordum, 🥹🥹
syleyememm lgrth valla bende diyete baslıyım dedim 72.90 dım suan 73.90 nım inanamıyorum ya yedıkce yıyorum
lgrth birdedahiliyegorsun ay darısı benim 73 e aslında biraz verdiğimi görüp esnek yemeye başlıyorum kırılmıyor 🥲