lgrth suprizyumurta aynen öyle oldu 😂 suprizyumurta ahahah bende 78le başlamıştım 75 olduğumda öğrenmiştim 😂
suprizyumurta lgrth bende bu ayda başlamıştım hatta 68 den 65 düşmüştüm sonra gebe çıktım iyi mi diyet, plan iptal ben şokkk🤣
lgrth suprizyumurta ben o gaflete düşüp salmıştım anında kilo aldım bence salma sende şuan ekstra kaloriye ihtiyacın yok 😂
suprizyumurta lgrth yani yapiyim mi diyet yaa şuan bende salmış durumdayım iştahım çok ama hemen acıkıyorum
xyzem lgrth ben bu ay dikkat ettim haftada üç gün fln spor yaptım gece yemedim 3 kilo almışım yapmasam daha iyiydim 😂😂
Madampink xyzem yok bazen yağlar eritiyence yerine su geliyormuş sonra birden kilo düşüşü görürsün tartıda ayrıca ölçüm yapmanı tavsiye ederim spor yapıyorsan inceliyorsundur fark etmesen de
xyzem Madampink öyle diyorlar ama rakamları unutamıyorum tartıyı kırmak istiyorum bu diyet sürecinde sadece aynayla gideyim de sonuna kadar bakmayım diye hiç hoşuma gitmiyo tartılmak
lgrth suprizyumurta kız benim gittikçe iştahım açılıyor midem genişliyor doymuyorum napıcam bilmiyorum 72 ye kadar düşmüştüm şuan 75-76 oldum ya enginar sirkesi her şeye iyi geliyormuş denesem mi
xyzem lgrth aaa aynı şeyi yaşamışız ben 75 den 68 e düştüm bi hastalık girdi baktım 77 yim doğumdan sonra bile görmedim o kiloyu ne alaka şu bime içmekten korkar oldum 😂😂
lgrth xyzem yav napıcaz çıldırıcam nasıl iradeli olucaz herkesi gaza getirdim diyete soktum ben saldım 😂
xyzem lgrth aman varki yiyoruz 😂😂 Ben egzamalarımdan ötürü şeker yemiyorum yaptığım tek iradeli hareket bu şuanda on gün oldu onda da