Sutlucikolati Madampink ay ya benimde duygusal yeme bozukluğum var şunu bı asabilsem çok güzel olucak 😅
HurremSultan lgrth Amin inşallah aşkım. Bu hafta gideceğim inşallah devlet hastanesi ama inşallah görürrr🤭🤭🤭
lgrth HurremSultan hastaneden ziyade bebek pozisyonu önemli 😅 oğlumda 14 haftalıkken devlette kontrolde cihazı koyar koymaz olduğu gibi her şeyi meydandaydı 😅
bebek28 Madampink biraz kilo verseydim hazır olabilirdim ama yinede orta halde olduğum icin yaz gelebilir 😊
lgrth HurremSultan işte bebekle alakalı tatlı şeyler hareketlendiriyor 😅 ya aman biz emek verip sancı çekiyoruz hastane parasını alıp yatıyor özel de rezil olduktan sonra bir daha adım atmadım 😅
benpetito Medusa Emin ol benim jajsj😂 Biraz ara veriyim dedim burayı özlediğimi fark ettim geri geldim ama çok sıkıcı bu peride ya değişen bişey yok 😀 Bana gelicek olursak çok şükür bende iyim 3 çocukla cinnetli günlerle hayata devam ediyorum 😂
suprizyumurta Madampink Vallq t kilo vermeye başlamıştım sonra hamile olduğumu öğrendim diyet bitti hayaller,planlar iptal bu yaz 😃🤣🙈
lgrth suprizyumurta geçen sene öyle olmuştum bende 3 kilo vermiştim devamı da gelecekti hamilelik çıktı ortaya 😂
suprizyumurta lgrth en iyisi elma sirkesi bide bromelin aşko denendi onaylandı çok iyi ben geçen yaz sade elma sirkesi sabahları suyuna katip içerdim 10 kg vermiştim hatırlıyor musun bilmiyorum yine konuşuyorduk 🥰
lgrth suprizyumurta zayıflamayı illaki konuşmuşuzdur da sirkeyi hatırlayamadım 🙂 önemli olan irade ama yemeyi seviyorum tatlı olsun tuzlu olsun farketmiyor kalorisi yüksek şeylere zaafım var 😂
suprizyumurta lgrth bende bu ayda başlamıştım hatta 68 den 65 düşmüştüm sonra gebe çıktım iyi mi diyet, plan iptal ben şokkk🤣