Youtubeden mi izliyorsunuz bende bakayım bi ilk defa duydum bu filmi 🤗

Alev12 dün gece gördüm bu yazıyı merak edip baktım flme saat 2 eşimi uyandırdım atladım adamın üzerine 🤣🤣bende 2 3 dakikasını izledim sadece o neydi öyle 🙄🙄🤭 bide asla böyle uykusundan uyandırmadım eşimi noldu da azdın sen dedi izledim de diyemedim geçiştirdim lafı öyle 🤣

Sedaam esım actı canım Google yazdı zaten orda cıkıyor direk

Alev12 bugün izledik o yalama sahnesinde eşim dayanamadı ağzıma verdi 😅😅😅sonuna kadar gelemedik eşim çok azdı 2 kere boşaldı djdjdjdj hele ki o duş fantezisi çok güzeldi

Alev12 güzel geceydi ah bide eşimin erken bosalma şeysi olmasa sırf onu izlemek için paket aldık 😁😁

urkutucumelek sevındim canım senin adına bende yarın love izlemek istiyorum 3 dk biter bu iş dediler😋belkı o zaman kocam yalar bızımde bu sorun var ben yalıyorım o istemıyor

Alev12 aaa o bizde de var ben yalıyorum o yalamıyo binde bi birde biz izleyelim ikna edebilirsem kocayı midem bulanıyor diyor 😒😒anca banyodan sonra çok azarsa

urkutucumelek bır kere o zevki tattım bir daha yok cok sulu dıyor o gunde cok fena oldum yok böyle bir zevk kendımden gectım bir daha yapmadı simdi ıkı öp diyor sen yapıyor musun diyorum artık yapmıycam

Alev12 yapma kız sende midem bulanıyor de özleyince mecbur yapar Cidden bi değişik hissediyorsun o ara😂nasıl ikna edecez bu kocaları

Alev12 üstüne bi gecelik giy parfüm sık hiç bisey demeden öbür koltuğa otur bacak bacak üstüne at eline de bi muz al yalaya yalaya istir onu bak sonra ne oluyor 😀