Bende flmi parca parca kendim izledim kocami ikna etmeye calisiyorum izlemek icin oda ayip ayip izlenmez diyor

Meryemali ahhaha ayy ayıp ayıp demesine çok güldüm :D benim eşimde öyle sahneleri atlıyo :D

Ben yalnız izledim, çok güzel:/ sevgilimle evlenmeden önce izlemek istemiyorum😬yoksa sonu iyi olmaz)))

Youtubeden mi izliyorsunuz bende bakayım bi ilk defa duydum bu filmi 🤗

Alev12 dün gece gördüm bu yazıyı merak edip baktım flme saat 2 eşimi uyandırdım atladım adamın üzerine 🤣🤣bende 2 3 dakikasını izledim sadece o neydi öyle 🙄🙄🤭 bide asla böyle uykusundan uyandırmadım eşimi noldu da azdın sen dedi izledim de diyemedim geçiştirdim lafı öyle 🤣

Sedaam esım actı canım Google yazdı zaten orda cıkıyor direk

Alev12 bugün izledik o yalama sahnesinde eşim dayanamadı ağzıma verdi 😅😅😅sonuna kadar gelemedik eşim çok azdı 2 kere boşaldı djdjdjdj hele ki o duş fantezisi çok güzeldi

Alev12 güzel geceydi ah bide eşimin erken bosalma şeysi olmasa sırf onu izlemek için paket aldık 😁😁

urkutucumelek sevındim canım senin adına bende yarın love izlemek istiyorum 3 dk biter bu iş dediler😋belkı o zaman kocam yalar bızımde bu sorun var ben yalıyorım o istemıyor

Alev12 aaa o bizde de var ben yalıyorum o yalamıyo binde bi birde biz izleyelim ikna edebilirsem kocayı midem bulanıyor diyor 😒😒anca banyodan sonra çok azarsa