dygkyz Peride Anne olmanın kutsallığını bilseydim ,hayatımı bu denli güzelleştirecek olan mucizeyi daha erken dünyaya getirirdim 🥰
Neselibiri Peride Evliliğin bu kadar sancılı ve zorlu bir süreç olduğunu bilseydim asla gidip 20 yaşında evlenmezdim en az 25 tavsiyemdir👌
mystery000 Peride keşke şimdiki aklım eskide olsaydı okusaydım çalışsaydım kendi paramı kazansaydım koca eline bakmasaydım hayatım daha kolay olurdu .. 🥲
ebruli44 Peride Daha önce Zaman in bu kadar hizli gececigini bilseydim Kendi mi bu kadar üzmez yipratmazdim
selda1234 Keşke daha önceden bilseydim bebekler ilk doğduklarında sık sık uyanarak aslında kendilerini güvende hissetmek için temas arıyormus
sezenmelisa0 Peride doğum sonrası kilo vermenin bu kadar zor olduğunu bilseydim hamilelikte iki kişilik beslenip bu kadar çok kilo almazdım
karperi Peride Süt sağma pompalarında doğru flanş kullanımının önemini daha önce bilseydim sağım yaparken bu kadar acı çekmezdim.
mellll Peride Doğumdan sonra herkes ‘bebek uyurken sen de uyu’ dedi ama kimse şunu söylemedi: Bebeğin gündüz uykularında 15-20 dakikalık yemek hazırlığı yapmak hayat kurtarıyor. Akşama ‘ne pişirsem’ stresi azalınca annenin sabrı da enerjisi de artıyor. 😅💜
busvebebesi 🥹 daha önce bilseydim bu kadar mutlu ve huzurlu olacağımı, dünya malı için bu kadar zaman ertelemezdim evlat sahibi olmayı ❤️🌸
alininanne Peride sosyal medyadaki kusursuz anne görüntülerinin gerçek anne versiyonu olmadığını bilseydim keşke..her anlamda kendimi kusurlu bulurdum çocuğuma yetemedigimi o gördüğüm fiziği doğum sonrası verilen çabuk kiloların gerçek hayatta verilmediğini bilseydim psikolojik olarak da hayatım iyi olurdu
mervenur09 Peride hamile kalmadan önce keşke biraz araştırma yapsaydım kan uyuşmazlığımiz olduğunu bilseydik belkide bebeğimi kaybetmezdim.
fattmaaa Peride “Hamilelikte sağ tarafa değil sol tarafa yatmanın daha rahat uyku sağladığını önceden bilseydim keşke 😊”
stark Peride Annemin benim için bu kadar çok çabaladığını ve endişe ettiğini hamile olmadan önce anlasaydım keşke. Beni doğurmak uğruna çektiği mide bulantıları hormonları mahvolan dişleri.. Canım annem
ayseboranci Peride Peride fotoğraf ve video çekmenin sonra çekerim denecek bişey olmadığı o küçücük halleri çok hızlı geçiyor bol bol fotoğraf çekin anı biriktirin 🙏🏼
nclumy Ü Peride evlendikten sonra maddi özgürlüğün ne kadar önemli olduğunu bilseydim kariyer yapıp öyle evlenirdim.
edaburak Peride anne olunca herşeye yetişemesemde mutlu olmayı öğrendim. Cunku ben mutlu olunca cocuklarımda eşimde mutlu. Herşeye yetişmek mükemmel olmak zorunda değilmişim. Önemli olan sağlık huzur ve mutluluk.❤️❤️
serpilaydmr Peride emzirmeyi kestikten sonra sıcak duşun altında göğüs ucumuzdan çekip fırlatınca süt dağılıp ağrısı kısa sürede geçiyor :) benim kurtarıcım olmuştu