mervenurbr Peride @“Peride”# Peride eğer zamanı geri getirip bilebilseydim ki her anne ve cocuk kendine özeldir. Her emmeyen çocuk problemli olmadığını ve her annenin suçlu olmadığını bilir ve duygularımı o şekilde yönetirdim. Ve çocuğum her ateşlendiginde kötü düşünmek yerine daha rahat olup süreci kolay yönetmemi sağlayabilirdim.
cevahir21 Peride doğumun benım ıcın kolay olacağını bılseydım daha önce doğum yapardım çok güzel anne oldum çok güzel bır oğlum oldu
cevahir21 Peride doğum yaparken esım çok güzel baktı bana herseyımle ılgılemdı bışseydım daha önce yapardım
rabiaceyhan @Peride Bebeğimi anladıktan sonra hayatımın daha kolay ilerlediğini gördüm keşke ilk başta da bebeğimi anlasaydım🥰😘
miniko92 Peride gebelik sürekli hamile kalacagin günleri takip etmekle gelmiyormuş bunu daha önce bilseydim kendimi bu kadar strese sokmazdim ❤️
melikeyldrm Peride Daha önceden prematüre bebek dünyaya getireceğimi bilseydim daha iyi bir hastaneye gider her şeyimi içim rahat bir şekilde gerçekleştirirdim