patlakprezervatif Peride her bebeğin gelişiminin farklı olduğunu bilseydim, kendimi bu kadar yıpratıp kendime bu kadar kahretmezdim.
Tosunsaman Peride Anne uykusuzluğunda en çok gözden kaçan şey vücudun sürekli “yarım dinlenme” halinde kalmasıdır. Bu durum kas ağrıları ve baş ağrısı yapabilir.
eslemom Göğüs yaralarımın yanlış emzirmekten dolayı olduğunu bilsem o kadar acılar çekmez pahalı kremler almazdım. Doğru emzirme pozisyonunu aile hekimi gösterdikten sonra ne yara kaldı ne acı öncesinde hiçbir krem gümüş kapak fayda etmedi.
Samanliktakiigne Peride Psikolojik olarak doğum sonrası dönem çok değişkendir. Ani ağlama, hassasiyet ve kaygı artışı hormonların etkisiyle görülebilir ve çoğu zaman geçicidir. Bu dönemde Sadece küçük bir desteğe ihtiyaç vardır.
kiraz2125 Peride bebeğim uyumuyor durmuyor diye kızıyordum bağırıyordum 3 aydır gözü kapalı şiş keşke yine durmasaydı uyumasaydı gözü bu halde olmasaydı önceki hayatımızı özledim şimdi ise hastaneden hastaneye 😔
perimasali802_ Peride yara almadan zamanın kıymetini bilemedim öncekilerimi kendimden çok herkese verdim ama sıra bana gelince etrafımda kimsenin olmadığıni anladım o yüzden değiştim ve kendim oldum varsın kimse olmasin ben kendime yeterim
suprizyumurta Peride Daha önceden saçlarımın bu kadar uzun ve güzel olacağını bilseydim “ çok boyama ve saç düzleştiricisini sık sık kullanmazdim.” Yani çok işlem yaptırmazdım.
Kirmizikova Zorla yedirme alışkanlığı, çocuğun açlık-tokluk sinyalini öğrenmesini zorlaştırabilir. Bu da uzun vadede yemekle ilişkisini olumsuz etkileyebilir. Zorlayarak değil bazen akışına bırakarak ilerlemek gerek.
[silindi] Peride Keşke daha önce anlasaydım… Evin dağınık kalması dünyanın sonu değilmiş. Ama ben o dağınıklığı kafamda büyütüp kendimi yiyip bitirmişim. Meğer o sırada dinlenmek daha önemliymiş.
benpetito Peride happy momu ilk gebeliğimden beri kullanmayı çok isterdim keşke daha önce böyle bir uygulamanın varlığından haberim olsaymış bebekle ilgili tüm konularda bilgili olmama çok yardımcı olurdu
cicekbahsesi Peride keşke daha önce bilseydim hamile kalmak istediğim zaman negatif testi görünce üzülürdüm ama bu uygulamalar sayesinde ovulasyon günümün ne zaman olduğunu öğrendim ve ilk ayımda hamile kalmıştım
sema_2026 Peride Hamilelikte bebeğin suya benden daha çok ihtiyacı olduğunu bilseydim günlük 2.bucuk litre su içerdim
edfu73 sema_2026 eğer anne olmanın böyle mutluluk güç vereceğini bilseydim daha önceden anne olmak isterdim
Biyiklim Peride hamilelik döneminde magnezyum kullanmadım faydası olmaz diye,şuan her gün bacak ağrısı çekiyorum böyle olacağını bilseydim her gün alırdım🥺
Dertliana Peride İlk doğumumda hemen pes edip mamaya yüklenmek yerine oğlumun memeye dönmesi için daha çok emek sarfederdim, emek verince olabileceğini öğrendiğimde çok geç olmuştu maalesef 🥲
mrvnr35 Peride hamileliğim boyunca şu yetişecek mi bu yetişecek mi diye stres yapmasaydım hayatım kolaylaşırdı kendi kendime zorlaştırdım çünkü herşey kendiliğinden yoluna giriyormuş zamanla bunu anladım net olarak boşa stres yapmamak gerekiyormuş hamilelikte 👍🏻
edaa577 Daha önce minik bı fasulyeden atan kalp atışıyla hüngür hüngür ağlayacağımı her saniye o atışı dinlemek için can atacagimi bilseydim herşeye rağmen onu daha önceden isterdim kalbimle dilerdim🥺
nurfatmanur Peride Peride Mamanın sarılıkta yardımcı olduğunu bileseydim sarılık olunca oğlum kullanırdım 🥲🥲 sütüm yeterliydi ama mama takviyeyle daha hızlı atlatiliyormus