ankaa Evi toplarken geçirdiğim zamanı değil, onunla dağıtırken güldüğümüz anları özleyeceğimi keşke daha önce bilseydim… birazdan dediğim her anın aslında kaçırılmış bir an olduğunu çok sonra anladım 😢❤️
leylii Bitcoin in bu kadar değerleneceğini bilseydim hayatım kolaylaşmanın çooook ötesine geçebilirdi 🤣😅🥰🙏🏻🌺
karakedi03 Peride Evlendikten sonra Hamile kalmanın bu kadar kolay olduğunu bilseydim çevremde akıl verenleri dinlemez kendi mutluluğuma güzelliğime odaklanırdım.
birprensesannesii06 Keşke daha önce bilseydim ; 3 yaşında çocukların beyni yetişkinlerin neredeyse %80’i kadar gelişmiş oluyormuş ama duygularını kontrol etme kısmı henüz gelişmemiş oluyormuş . Ve çocuklar günde ortalama 50–100 kez “neden” diye sorarak aslında dünyayı öğrenmeye çalışıyormuş.
tulaygeridon Peride stresli bir hamilelik geçirip çocuğuma doğduktan sonra da kişilik olarak yansitacagimi bilseydim asla hicbirseye stres yapmayıp sadece çocuğumu düşünürdüm Hayat çok daha güzel olurdu
tugceaybrs Peride oğlumun konuşmasını bu kadar geciktireceğini bilseydim dil bağını bebekken kestirirdim 4 yaşında
lalelola Peride Kendimi başkalarıyla kıyaslamam gerekmediğini daha erken bilmek isterdim. Başta herkesin bir “normal” süreci var sanıyordum ama her bedenin tepkisi farklı oluyor ve aynı kişi bile haftadan haftaya bambaşka hissedebiliyor.
canandag04 Peride keşke daha önce pcosum var hamile kalmam zor diye üzülecegime soğan suyu kürü içip hem yumurtaliklarimin çalışmasını hemde enfeksiyonumdan kurtulsaydim
miniko12 Peride perıdeyı daha once bılseydim suan kadın olarak kendıme haksızlık etmezdım yetersız hissetmezdım.tesekkurler perıde🤩
Nur29 Peride ani kilo alıp vermede vücüdumun çatlıyacagini keşke bilseydim yağ ve krem kullanıp ona engel olabilirdim ,o zamanlar yaşım küçüktü ve ergendim geçer sanmıştım hiç müdahale etmedim
simgeeee Hamilelikte ani sinir, titreme ve göz kararmasının çoğu zaman açlıktan kaynaklanan kan şekeri düşüşü olduğunu bilseydim ‘duygusalım’ diye geçiştirmezdim.
zelal1309 Peride okumanın ne kadar önemli olduğunu bilseydim okulu terkedip evlenmez ve şuanda meslek sahibi olurdum
anneeemom Peride Keşke lohusayken evime misafir kabul etmeseydim sütün yok bu bebek zayıf diye psikolojimi bozdular
edfu73 sema_2026 eğer anne olmanın böyle mutluluk güç vereceğini bilseydim daha önceden anne olmak isterdim
fatma2362 Peride lohusa depresyonun ciddi ve çok sinsi olduğunu yorgun ve yetersizlik hissetmenin iyi bi anne olduğum anlamına geldiğini keşke daha önce bilseydim🫶