deniz_mete27 Peride anneliğin bu kadar zor ve kolik çocuk doğuracağımı bilseydim aceleci davranmazdım yaş 23
merveadel Anne olmayı çok sevdim. Hayatımda en sevdiğim şey yavrum oldu. Eşimin ve ailesinin bu kadar zor olduğunu daha önceden bilseydim evlenmezdim !!!
o1anne Peride insanların bu kadar nankör olduğunu bilseydim başkalarına yaranmaya çalışmazdım kendi değerimin kıymetini bilirdim
htcl Peride Ben keşke ilk doğumundan önce göğüste çatlak oluşabileceğini ve bunun çok acılı olduğunu ayrıca bazı marka kremlerle bunun olmasını en aza indireceğimi bilseydim lohusalık rahat sürecini atlatabilirdim
kdrlinam Sezeryan doğumundan sonra,bu kadar çok ağrılarımın olacağını bilseydim,hamile kalmadan önce, Miyomlarimi aldırırdım sonra Hamile kalıp,Rahat bir şekilde sağlıklı Bir şekilde Normal doğumumu yapardım.
kdrlinam @"Peride"Sezeryan doğumundan sonra,bu kadar çok ağrılarımın olacağını bilseydim,hamile kalmadan önce, Miyomlarimi aldırırdım sonra Hamile kalıp,Rahat bir şekilde sağlıklı Bir şekilde Normal doğumumu yapardım
gzdnzl Peride anne sütünün sadece bebeğe değil cilt güzelliğinede iyi geldiğini bilseydim dolapta ki sütleri heba etmezdim
zehra4747 Çok kilo almayı kontrol etmemek “Nasıl olsa veririm” deniyor ama doğumdan sonra o kadar kolay gitmiyor bilseydim kendimi o kadar salmazdım
123denizmomy @“Peride”#p1529364Kendi paranı kazanırken sadece kendine yatırım yap derdım ,ailen sana yardım etmeyecek, seni yanlız bırakacak .
kimkibu Peride mükkemel anne olucam diye verdiğim üstün çabalar göstermek yerine sadece bebeğimle yeterince ilgilenmem gerektiğini bilseydim çocuklarımızla hayatımız kolaylaşırdı
dnzkizi Peride eğer hamileyken oluşan çatlakların doğum sonrası karnım küçülürken de devam edeceğini bilseydim doğum sonrası da karnıma nemlendirici yağlar sürerdim.
gmzakpnr Bekarken işte çalışırken kendi ailemin bütün altınlarıma konacağını bilseydim boğazımdan kısıp altın yapmaz daha çok gezer daha çok yer daha çok çeyiz vs alırdım 😢
kimisi Peride Keşke daha önce bilseydim demiyorum çünkü o zamanki kendim, bugünkü gerçeği anlayacak yerde değildim. Ben ancak yaşadıkça, bekledikçe ve biraz da yoruldukça anladım. Kontrol etmeye çalıştıklarımı bırakmayı, acele ettiklerimi kabullenmeyi..
cglbk Peride hamilelikte tiroit sağlığı bebeğin sağlıklı gelişimini etkilediğini sonradan öğrendim kan tahlilleriyle takip edilip kontrol altına alınabilyormuş bebeğin zihinsel gelişimini etkliyormuş … hamilelikte burun tıkanıklığı hormonlardan kaynaklıdır illa grip veya soğuk algınlığı geçirdğimiz anlamına gelmez bilimsel olarak hamilelik riniti denir buna şimdilik aklıma gelen bunlar :))
peride1 Bebek doğmadan önce eşimle beni strese sokmaması gerektiğini oturup konuşsaydım bebek doğduktan sonra bu kadar zorlanmazdım ve hayatım kolaylaşırdı