peride1 1sunshine benim herifinkimden öyle hiç gelmedi herhalde gelse bende yapamam . Ama şu anlık seviyorum ben
1sunshine Medusa o istiyor diye. cok erteledim kıyamıyorum da. Damakta denenebilir aslinda teşekkür ederim 🙏🏻
1sunshine TombulHatun ay evet ya riskli gerçekten hic o acidan bakmamıştım. İnşallah bağımlısı olurm ya🥲
1sunshine TombulHatun ay evet ya riskli gerçekten hic o acidan bakmamıştım. İnşallah bağımlısı olurm ya🥲
1sunshine cicekcimm hic yonlendiremiyirum o konuda kendimi ya. Ama bi cok insan yapıyor neden olmasın mantigi biraz zihni oyalayanilir belki
1sunshine 1esra bi sure sonra zevk suyu belki ertelenip azalabilir belki. Odaklanamiyorum ama bu tur yorumlarin etkisinde kalmaya çalışacağım
zambakcicegi 1sunshine ilk başlarda hem utanma hem beğenmemiştim şimdi ikimizin de çok hoşuna gidiyor zevk almaya bakın gerisi gelir bence
aykirikadin Oral favı @TombulHatun yapıyor Oral Sultani @HurremSultan Oral kraliçesi @lgrth Oralin profesyoneli @SansursuzKadin @successfulwoman @perimasali802_ @Alev12 @Biyiklim @Bahtsizbedevi_ @perimasali802_ Yeni perideye gelenleri taniyacaz zamanla
1sunshine aykirikadin yeni geldim çok şey ogrenecegim gibi geliyor:) ot gibiyim onu anladim burayı görünce
aykirikadin 1sunshine ben mom ve kidste idiim guzel arkadaşliklar edindim❤️❤️ Peride benim özgürlük bahçem 💖💖 Herkese teşekkur ederim 🙏❤️❤️ Burda dost arkadaş edinmeye bak❤️❤️