peride1 Biyiklim ay benimki yapmıyor bacımsu yaaa söyleyemedim de bi türlü sen söylüyor musun yoksa kendi mi istiyor
pofudukkalp 1sunshine Çok severim oral yapmayı karşılık birbirini tatmin etmek inanılmaz haz veriyor. 🔥En güzeli duştan sonra helelele yapmak 🫦
yanik_sevda 1sunshine eşim yaladığı zaman tam böyle hissiyat geldiğinde sokuyor içime boşalıyorum ağzına bişi gelmiyor ama öyle son noktayı yalayan var bana da iğrenç geliyor
asena53 1sunshine benden istedi esim ama denemeye çalıştık iki üç kere içim dışıma çıkıyor kusa kusa ne kadar yikarsa yikasim ben çok aşırı iğreniyorum özel bölge sonuçta
Biyiklim peride1 kendi çok sever yapmayı,bazen derim yap diye ama bazen 😅,çok zevk alıyorum ama nedense yapmasın istiyorum bilmiyorum niye, bence söyle eğer oda istiyorsa
peride1 aykirikadin bende bayılırım oral yapmaya birde kendime yaptırabilirsem uçuşa hazırlanacağım😀😀
sananee 1sunshine tertemiz yıkasın kendini yapmadan hemen önce ve mümkün olduğunca traşlansın bende her zaman yapamıyorum çok aşırı kudurursam sancak😂
Guzelkiz sananee temiz olduğu müddetçe yaparım seviyorum yapmayı da vakkumlar gibi yapıyorum mesela çok seviyor