Ov.. arkadaşlar.. arkadaşlar.. eşim bunu 4-5 yıl önce yapardı ve sınır ne demek eş ile aramızda sınır mı olur zorlama mı olur bilemeyen zavallı ben. hakkım yenilmiş, duygum incinmiş olsa da zorla evet ZORLA kabul eder ve sonrasında ağlardım.
bilemiyorum o kadar cahildim ki, belki incindiğim konular bile yersizdi. Ama olsun sonuçta istemiyordum ve bunu ifade etmem bile eşim için bir anlam ifade etmiyordu.
yok sayılmak, duygunun görülmemesi.. bu seksten zevk de almadıktan sonra ne için yapıyorduk ki?
Üstelik.. eğer kabul etmezsen, aşağılanma veya o gününün berbat edilme ihtimali var. Bu tam anlamıyla bencillik, saygısızlık. Ve bence çoğu erkek bu ilkel davranışının oluşturduğu sonuçların farkında bile değil!
ben fark ettim bir şeylerin yanlış olduğunu.
ve ona anlattım, ben kırgınsam, duygusal anlamada kopuksam bu işlenen fiilin benim nazarımda seks olmadığının hatta ileri gidiyorum tecavüze daha yakın bir eylem olduğunu, benim kalbime girmeden .. yatağıma giremeyeceğini, benim isteğim yokken ben nasıl zevk alamıyorsam zevk de veremeyeceğimi anlattım.
Beni sadece bla bla bla modunda dinlediğine yemin edebilirim.
Sonra bir gün, dellendim:) Yine aynı baskı.. yine kavgalar edilmiş, duygular görmezden gelinilmiş ve zorlama başlamış hatta yapmazsam suçlu hissetmem için tüm ortamı hazırlamıştı. Ben önce içeri gittim o salonda otururken. sonra tamamen soyunmuş bir şekilde hızlıca yanına gelip “hadi yap!” diyerek ona berbat bir bakış attım. cinsellik için değil de kavga için getirmiş gibiydim bedenimi. hatta üzerine atladım bu kez aşağılayıcı şeyler söyleyen bendim. “yapamıyor musun? yap hadi ne yapacaksan al sana beden, duygular yokken bak bakalım bir şey yapabiliyor musun?” şok olmuştu, rol yapmadığım, kendimi çuval gibi önüne bırakmadığım, kaskatı bir şekilde sadece öfkemi gösterdiğim bedenimde hiçbir şey yapamadı ve kendini o an eminim o kadar yetersiz ve aşağılanmış hissetti ki, dayak atsam bu kadar dayak yemiş gibi görünmezdi:)
İşte o gün son gündü, benim ruhuma dokunmadan bedenime dokunmaya teşebbüş ettiği. Çünkü kendisi de anladı; eğer ben İSTEMEDİĞİM HALDE sırf suçluluk psikolojisinden dolayı aptalca rol yapmayı kesersem, kendisinin erkekliğinin hiçbir boka yaramayacağını. Bu beden, kendisinin dilediği gibi kullanacağı, düzeltiyorum, ona onun dilediği gibi kullandıracağım bir nesne değildi sadece. İşte bu farkındalık bana “bi dakika ya?” dedirdi. Ve berbat bir deneyimle sınırı çizdik. Bu kötü-başarısız-seks tecrübesini edinmeseydi zannediyorum ne demek istediğimi sonsuza dek anlamayacaktı. Bu arada bunu bu şekilde anlamayıp, bu durumdan daha da zevk alabilecek başka yapıda erkekler de olabilir. onların ıslah yolu da eminim başka türlüdür. bunu hiç anlamayacak kişiler de mutlaka mevcuttur ki onlar eminim hayatı başka her alanda da eşine zindan ediyorlardır, onun çaresini cinsellik kategorisinde aramak da fuzuli olur. Benimkindeki temel problem IQ yetersizliği olduğu için lafla değil deneyimle anlatmış bulundum. ve işe yaradı.