gulce Kizlarrr şimdi oramin beyaz ve pürüzsüz olmasını istiyorum ya agdadan sonra hep içinde kalan siyah nokta gibi kökleri kalıyor kullandınız bişi var mı böyle
koalali_kahve gulce ağdadan sonra öyle kalmıyor bende tüyler tekrar çıkacağı zaman biraz batık oluyor
balik Lazere gidin zaten çoğunu alıyor kalan kısımları kendiniz ağda ile alırsınız Ama kararmaya bende çözüm bulamadım
gulce balik aşkm bnde gidcem diyorum da bide çocuk düşünüyorum snce sıkıntı olur mu bitiriyor mu bide kılları popo arasını faln nasıl yani
gulce Askadini aşkm nasıl gidiyor lazer bnde gitmeyi düşünüyomda pop arası faln bitiyor mu dudakta kalıyor diyo çoğu insan
Momm34 Off sırf bu kararma yüzünden yıllardır karanlıkta fanfino yapıyoruz valla çare bulan varsa nolur yazsın 😁
Askadini Momm34 +1 gönül rahatlığıyla ışıkları açıp yapmak varken karanlıkta hırsız gibi yapıyoruz jsjsjssj
neysene gulce üst kısım düz olan yer bitiyor genelde ama dudak kısımları nemli bi bölge olduğu için sürekli süreç uzuyor genellikle tam bitmiyor ve müşteriler yeter artık dediği için devam etmiyor
Askadini gulce canım ben evde yapıyorum lazeri bacaklarda ve kollarda azalma oldu koltuk altı bikini bölgesi hala aynı 5. Seansı dün yaptım fayda görürsem söylerim sana