birkelebek Valla kızlar internette hem yaş ilerledikçe oranın kararması doğal yazıyor hemde lazerden dolayı da kararma olur yazıyor ben anlamadım
birkelebek Ben ergenlikten 18 yaşıma kadar jiletle alıyordum sonra epilasyona başladım baya gitti sadece o dudak kısımlarında var onlarda ince çıkıyor ama kararma var bende de çok korkunç bi şey gaa bakmak istemiyorum bile keşke böyle olmasa🥹
sesizh Canım epiladyona gidince bir krem veriyor onu kullan beyazlatıyır bende kullanıyorum rengi gayet açıldı
anonim58 Askadini kaç adet atışı var acaba ben robx markasının cihazını aldım 1 milyon atışı var gayette memnun buz başlıklı vs. Ama aklım lumeada da kaldı 😂
Neselibiri Askadini philips markası canım tek seans patım. Tek seansta koltuk altı ve orası bitti bayadır da yapmadım
Askadini anonim58 ben sınırsız olanı aldım canım ömürlük etsin diye İnşallah verdiğim paraya değer ve işe yarar 😂
gulce Askadini bnde sınırsız Philips aldım ama özel bölgeme kullanmak istiyorum da popo tarafı kalıyor orayı göremiyorum nasıl yapıyorsun sen bilgi verirsen çok sevinirim