• Cinsellik
  • Eşinizin her istediğini yaparmısınız

Olivetti hayır,olmaz. Karışacaklar, işleri rast gitmez😁Allah’ım deli oluyorum yaaa😬

@Deleted4 elbette ne mutlu banada esimede çok şükür . Elbette gunahta sizin ben niye yapiyorsunuz demedim sadece sordum bilginiz varmi diye kotu yorum yapmadim siz isinize geldigi gibi anliyorsunuz ama sorun degil rabbim hidayet versin guzel okuyup guzel anlayip guzel gormeniz dilegiyle :)

@Frenchoje bana gore sacma olup olmamasi onemli degil bu Allahin mekruh kildigi bi konu yani benimle bir ilgisi yok emin olun bana ters cevap vermek yerine acip biraz okusaniz bunlara gerek kalmaz :)

@Olivetti hanimefendi sizce yaptigim yorumda karisma gibi bi durum soz konusumu okuyabildiginize eminmisiniz acaba ? Ben karismisyim yoksa sadece sorup kebdi uyguladigim bir seyi mi analtmismiyim bence tekrardan okuyun sonra yorum yapin ama rica ediyorum düzgün okuyun :)

Bilinmeyennumara ben sizin de düşüncenizi merak ediyorum ama. Bizim dinimiz mantık üzerine değil mi. Bana mantıksız geldi. Birde nerde geçtiğini söylerseniz açıp okuyayım merak ettim.

Bilinmeyennumara Başka bir hadiste de Peygamberimiz şunları söylemiştir.
        “Allah eşini sana, seni de eşine örtü kıldı. Eşlerim benim avret yerimi görürler, ben de onları görürüm.”
        Bu hadisten, Peygamberimiz eşlerini, eşlerinin de onu gördüğü anlaşılmaktadır. Görmenin haram olmadığı, bunun sünnette de yerinin olduğunu göstermektedir.

buna benzer birden fazla yazı buldum. İsterseniz hepsini size özelden yollabilirim.

@Frenchoje Biriniz eşiyle cinsî munâsebette bulunduğu zaman, eşi ile kendisinin arkasına bir örtü alsın.
        Eşler, iki vahşi eşek gibi örtüden (büsbütün) arınmasınlar."
        (İbn’i Mâce, Hadis no: 1921; M. K Ummal, 6/415)

@Frenchoje Biriniz eşi ile ilişkide bulunduğu zaman örtünsün. Üzerine örtü almadığı zaman melekler utanarak çıkarlar, Şeytanlar da hazır olurlar. Şeytanlar hazırken yapılan ilişkiden doğacak çocuk üzerinde ise Şeytanların ortaklığı olur."
          (Taberanî, M.K. Ummal, 6/414, 4/293

Bilinmeyennumara iki görüş üzerine de yazılar var. Şimdi burda uzun uzun alıntılar yazmak saçma olur. Post belli içeriği belli. Ben bana mantıklı gelen görüşü savunuyorum hala. Benim helalim bana neden mekruh olsun ki.

@Frenchoje bende zaten elbiseyle iliskiye girilir demedim ki ;) iste bunlar hep okudugunuzu anlamamaktan kaynaklaniyor biraz kitap okursaniz bilgi kabarcığıniz gelisir. Kotu yorum yapmadim kimseye yapmamda ben fikrimi soyledim o kadar sizede kotu yorum yapmadim sordunuz bende size hadisleri bizzat yazdim herkes özgürdür kimseye karismam karisamam sonucta herkesede saygim sonsuzdur.

Bilinmeyennumara dinde mesela tum ciplak iliski bile mektuhtur ben mesela hic bir zaman tam soyunmam

Hayatım bu senin yazdığın yorum.

Bilinmeyennumara eşi ile kendisinin arkasına bir örtü alsın.

buda yazdığın hadisteki cümle. Okuduğumu anlayamadığımı söylemen biraz manidar 😊
            Tek tek anlatayım madem, tam soyunmak çıplak kalmak ayrı, çıplakken üzerine örtü almak ayrı. Ben sana hakaret etmedim, kötü bir şey söylemedim. Seninle aynı fikirde olmadığım için bilgi dağarcığım gelişmemiş mi oluyor yani 😊

@Frenchoje ben kendi adima tam souunmuyorum demisim siz ise diyorsunuz ki ciplak olmamali tabikide benimle ayni dusuncede olmak zorunda degilsiniz zaten oyle bisey mumkunde degil dedigimi tekrar diyorum herkes ozgurdur ben herkesin tercihine kararına saygiliyimdir ki keske sizlerde biraz saygili olup okuyup gecseniz isinize geldigi gibi davranmasaniz. Ha yanlis anlamayin asla kotu yorum yapmiyorum kimseye bu benim haddime degil sizi tanimam sizde beni tanimazsiniz bi yorumla kimseyi kotulemem o karakterde degilim .

Bilinmeyennumara kendimden şüphe ettim 5-6 kere okudum . Hala söylüyorum bence karışmışsınız . Uyarınızı yaptınız tmm ama hala uzatıyorsunuz . Herkes kendi mezarına girecek diye bir söz vardır 🙄. İşin dini boyutundan bağımsız anal ilişkinin sağlık açısından ne kadar zararlı olduğunu hep söylerim burada da söyledim . Ama sadece söyledim geçtim hepsi bu kadar . Gerisi anal yapan arkadaşlara kalmış beni hiç ilgilendirmez . Sizde beni ilgilendirmez deyin ve çıkın bu posttan 😒

Bilinmeyennumara iki farklı düşünceye sahip insanlar da konuşabilir, neden beni muhalefet oluyormuşum gibi gördün bilmiyorum. Dediğin gibi sen beni ben seni tanımayız. Öyle küçük laf sokma üste çıkma hesapları yapacak bir yapım yok çok şükür 😊 Ben karşılıklı konuştuğumuzu düşünüyorum sadece. Sen bu konuşmayı farklı algıladıysan burada bitirebiliriz.